LÖSEV, lösemi hastalığıyla mücadele eden çocuklara moral verdi - Son Dakika
Güncel

LÖSEV, lösemi hastalığıyla mücadele eden çocuklara moral verdi

LÖSEV, lösemi hastalığıyla mücadele eden çocuklara moral verdi

LÖSEMİLİ Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Adalar Belediyesi, ÜNSPED Spor ve Kültür Kulübü ve Adalar Kent Konseyi ile işbirliği yaparak, lösemi hastalığıyla mücadele eden çocuklar için Büyükada Taş Mektep'te bir etkinlik düzenledi. Çocuklar, atölye çalışmalarına katılarak dans etti, şarkılar söyledi ve fidan dikti. Ayrıca, tedavisi sonlanmış üniversite öğrencileri de etkinliğe katılarak çocuklara mentorluk desteği verdi. Etkinlikte, ÜNSPED Spor ve Kültür Kulübü Başkanı Semra Demirer ve Heybeliada Lions Kulübü Başkanı Hülya Güveli'nin hazırladığı sürpriz etkinliklerle çocuklar unutulmaz bir gün geçirdi.

30.07.2023 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LÖSEMİLİ Çocuklar Vakfı (LÖSEV), "Yaşama El Ver" projesi kapsamında Adalar Belediyesi, ÜNSPED Spor ve Kültür Kulübü ve Adalar Kent Konseyi ile işbirliği yaptı. Proje kapsamında lösemi hastalığıyla mücadele eden çocuklar Büyükada Taş Mektep'te düzenlenen atölye çalışmasına katıldı. Gün boyu, fidan diken, dans edip şarkılar söyleyen ve atölye etkinliklerine katılan çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

Lösemi hastalığıyla ilgili farkındalığı artırmak ve çocuklara moral vermek amacıyla Büyükada Taş Mektep'te etkinlik düzenlendi. "Yaşama El Ver" projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadele eden çocuklar, düzenlenen atölye çalışmasına katıldı. Çocuklar, Kent Konseyi bahçesi ve giriş sokakta parmak boyalarıyla el izlerini duvara ve yerlere bırakarak isimlerini yazmayı da ihmal etmedi. Günboyu dans edip şarkılar söyleyen çocuklar, fidan da dikti.

Tedavide iyileşme noktasına yaklaşan ve tedavisi sonlanmış üniversite öğrencileri de etkinliğe katılarak, lösemiyle mücadele eden çocuklara hastalığı yenme konusunda mentorluk desteği verdi. Çocuklar sürpriz hediyelerle mutluluk yaşadı.ÜNSPED Spor ve Kültür Kulübü Başkanı Semra Demirer ve Heybeliada Lions Kulübü Başkanı Hülya Güveli de, hazırladıkları sürpriz etkinliklerle çocukların unutulmaz bir gün geçirmelerine katkı sağladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel LÖSEV, lösemi hastalığıyla mücadele eden çocuklara moral verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement