Maratonu Tekerlekli Sandalyeleriyle Tamamlayacaklar - Son Dakika
Güncel

Maratonu Tekerlekli Sandalyeleriyle Tamamlayacaklar

Maratonu Tekerlekli Sandalyeleriyle Tamamlayacaklar

Ulusal ve Uluslararası başarılarla dikkat çeken Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları haftasonu gerçekleştirilecek Avrasya Maratonu'na katılıyor.6 sporcu maratonu tekerlekli sandalyeleriyle tamamlayacak.

11.11.2012 15:47

Ulusal ve Uluslararası başarılarla dikkat çeken Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları haftasonu gerçekleştirilecek Avrasya Maratonu'na katılıyor. 6 sporcu maratonu tekerlekli sandalyeleriyle tamamlayacak.

Bu yıl 34'üncüsü gerçekleştirilecek Avrasya Maratonu'na Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü 6 sporcu ile katılıyor. Pazar günü gerçekleştirilecek maratonda Avrupa Şampiyonu olan Hamide Kurt, yine Avrupa üçüncüsü olan Zübeyde Süpürgeci ile Maşide Cesur, Ömer Cantay, Birol Kamar ve Semih Görkem Kıyar yarışacak.

Önceki yıllarda yapılan maratonlara da katılan Bağcılar Belediyesi engelli sporcuları büyük başarılar elde etmişlerdi. Geçen yıl gerçekleştirilen 33'üncü Avrasya Maratonu'nda bayanlar kategorisinde Hamide Kurt birinci, Zübeyde Süpürgeci ikinci olmuştu. Erkekler kategorisinde ise Ömer Cantay ikinci, Semih Görkem Kıyar üçüncü olmuştu.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptığı açıklamada, "Sporcularımıza her zaman güvendik, onlar da bizim bu güvenimizi boşa çıkarmadılar. Sporcularımızın, pazar günü yapılacak Avrasya Maratonu'ndan da başarılarla döneceklerine inancım tam" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maratonu Tekerlekli Sandalyeleriyle Tamamlayacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement