Medya Etik Ödülleri Başvurusu - Son Dakika
Güncel

Medya Etik Ödülleri Başvurusu

Medya Etik Ödülleri Başvurusu

Medya Etik Konseyi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Medya Etik Ödülleri, 6 kategori ve 29 dalda verilecek.

14.01.2013 13:53

Medya Etik Konseyi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Medya Etik Ödülleri, 6 kategori ve 29 dalda verilecek.

Medya Etik Konseyi Yönetim Kurulu'dan (MEK) yapılan açıklamaya göre, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Medya Etik Ödülleri, 6 kategori ve 29 dalda verilecek.

Medyada öz denetim faaliyeti yapmak üzere çalışmalar yürüten Medya Etik Konseyi, Medya Etik Ödülleri'ni medyada ciddi, seviyeli, ilkeli ve meslek etiğine uygun olarak mesleği icra eden gazetecileri teşvik amacıyla veriyor. Ödül alan gazeteciye ise aynı kategoride ikinci kez ödül verilmiyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan etkinlikte, ödüller 2012 yılı içerisinde yayımlanan eserlerden yazılı basın haberciliği kategorisinde, köşe yazarı, yazılı haber, ekonomi haberi, aile ve çocuk haberi, kültür sanat haberi, spor haberi, magazin haberi, fotoğraf dallarında, televizyon yayıncılığı kategorisinde program, haber, müzik, dizi, belgesel, aile-çocuk, kültür-sanat, spor programı dallarında, radyo yayıncılığı kategorisinde haber programı, sunucu, müzik, aile ve çocuk programı dallarında, haber ajansçılığı kategorisinde yazılı haber, görüntülü haber, fotoğraf dallarında, yerel medya haberciliğinde yazılı haber, görüntülü haber, fotoğraf dallarında, internet haberciliği kategorisinde ise köşe yazarı, özel haber ve fotoğraf-görüntülü haber dallarında verilecek.

Başvuruların kurum ve şahsi olarak yapılabileceği etkinlikte, MEK Yüksek Kurulu üyeleri de teklifte bulunabilecek.

10 Şubat 2013 tarihine kadar başvuruların yapılacağı etkinlikte, jüri ise şu isimlerden oluşuyor:

" Mehmet Atalay, Hakan Sarıhan, Abdurrahman Şen, Mehmet Şeyho, Zeki Gümüş, Hüseyin Gökçe, Nevzat Bayhan, Nejat Sezik, Nuh Gönültaş, Ünal Tanık, Fatih Karaca, Alper Görmüş, Servet Engin ve Hakan İnce"

Ödüle layık görülen gazeteciler mart ayında açıklanacak.

Muhabir: Emrah Güney - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Medya Etik Ödülleri Başvurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement