Mehmet Ali Alabora'ya Gezi Parkı Olaylarından Takipsizlik - Son Dakika
Güncel

Mehmet Ali Alabora'ya Gezi Parkı Olaylarından Takipsizlik

Mehmet Ali Alabora\'ya Gezi Parkı Olaylarından Takipsizlik

Gezi olayları sırasında attığı tweet nedeniyle hakkında çok sayıda soruşturma başlatılan Alabora hakkında bir kez daha takipsizlik kararı verildi.

07.01.2014 16:20  Güncelleme: 17:58

Gezi Parkı olaylarının başlamasının ardından oyuncu Mehmet Ali Alabora twitter hesabından "Mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş, sen hala anlamadın mı? Hadi gel" mesajını paylaşmıştı. Alabora'nın paylaşımı tepki toplayan paylaşımı ile ilgili çok sayıda suç duyurusu yapılmıştı.

"SUÇ İŞLEMEYE ALENEN TAHRİK" İDDİASIYLA SORUŞTURMA AÇILDI

Suç duyurusu dilekçeleri doğrultusunda, Alabora hakkında "Suç işlemeye alenen tahrik" iddiasıyla çok sayıda soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturmalardan ikisi hakkında takipsizlik kararı verilmişti.

"SUÇ UNSURU OLUŞMAMIŞTIR"

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Gezi olaylarına ilişkin 255 şüpheli hakkında iddianame hazırlanmıştı. İddianamenin ekinde hakkında soruşturma yürütülen, Mehmet Ali Alabora hakkında takipsizlik kararı verildiği belirtildi. Takipsizlik kararında daha önceki takipsizlik kararları gerekçe gösterilerek, "Suç unsuru oluşmamıştır" denildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mehmet Ali Alabora'ya Gezi Parkı Olaylarından Takipsizlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kaan: bu adamdan nefret ediyorum, tam bi vatan haini 17 8 Yanıtla
  • ZARTMOLİ: MASONLARIN GÜDÜMÜNDE GEZİ OLAYLARINI ORGANİZE EDEN PİYONLARDAN BİRİYDİ ELBETTE YARGI SÜRECİNDE DE MASONLAR ÇEVİK BİR E NASIL TAHLİYE KARARI ÇIKARTTIYSA BUNADA AYNI MUAMELE VİCDANLARDA BU UCUBE HEP VATAN HAİNİ OLARAK KALACAKTIR 15 4 Yanıtla

Advertisement