Menteşe Belediyesi Evlendirme Memurluğu İlk 7 Ayda 407 Nikah İşlemi Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Menteşe Belediyesi Evlendirme Memurluğu İlk 7 Ayda 407 Nikah İşlemi Gerçekleştirdi

Menteşe Belediyesi Evlendirme Memurluğu İlk 7 Ayda 407 Nikah İşlemi Gerçekleştirdi

Menteşe Belediyesi Evlendirme Memurluğu, bu yılın ilk 7 ayında toplam 407 nikah işlemi gerçekleştirdiğini duyurdu. Geçen yıl ise toplamda 707 nikah kıyıldığı belirtildi. Başkan Bahattin Gümüş, nikah işlemlerinin 29'unun yabancı uyruklu olduğunu ve en fazla nikah işleminin temmuz ayında gerçekleştiğini söyledi. Gümüş, gençlerin istekleri doğrultusunda nikahlarını kıyarak, yeni evlenen çiftlerin mutluluklarına ortak olduğunu ve tüm çiftlere bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diledi.

04.08.2023 15:51  Güncelleme: 15:52

Menteşe Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından bu yılın ilk 7 ayında 407 nikah işlemi gerçekleştirildi.

Menteşe Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından geçen yıl toplam 707 nikah kıyıldığını, bu yılın ilk 7 ayında 407 nikah işlemi yapıldığını belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, şunları söyledi:

"Geride bıraktığımız yıl toplam 707 nikah işlemi gerçekleşirken 2023 yılı Ocak-Temmuz döneminde 3'ü cezaevinde olmak üzere 407 nikah işlemi gerçekleştirildi. Nikah işlemlerinin 29 tanesi yabancı uyruklu. Ocak-temmuz döneminde en fazla nikah işlemi ise 125 nikahla temmuz ayında gerçekleşti. Bu süreçte ben de gençlerimizin istekleri doğrultusunda nikahlarını kıyarak, yeni evlenen çiftlerimizin mutluluklarına ortak oldum. Hayatlarını birleştirerek bir yuva kuran ve bu kutsal birlikteliğe imza atan bütün çiftlerimize bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Menteşe Belediyesi Evlendirme Memurluğu İlk 7 Ayda 407 Nikah İşlemi Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement