Meslek lisesi öğrencileri, engelli bireylere güzellik bakım hizmeti verdi - Son Dakika
Güncel

Meslek lisesi öğrencileri, engelli bireylere güzellik bakım hizmeti verdi

Meslek lisesi öğrencileri, engelli bireylere güzellik bakım hizmeti verdiTEKİRDAĞ Kapaklı Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nde, dernek üyelerinin kişisel bakımlarını gerçekleştirdi.

16.12.2021 14:25  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meslek lisesi öğrencileri, engelli bireylere güzellik bakım hizmeti verdi

TEKİRDAĞ Kapaklı Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nde, dernek üyelerinin kişisel bakımlarını gerçekleştirdi. Hem farkındalık hem de kendisini geliştirmek isteyen öğrencilerin uygulaması beğeni topladı. Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar, uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Faaliyetlerden ziyade, insanların aklına gelmeyi seviyoruz" dedi.

Kapaklı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi 11.sınıf öğrencileri, öğretmenleri Jülide Kozuva ve okul müdürü İsmail Seyitoğlu nezaretinde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerine kişisel bakım hizmeti verdi.

"Biz mutluyuz"

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek " Kuaför, güzellik salonu gibi işleri kapsayan öğrencilerine uygulamalı ders vermek istediklerini ve bunu bizim derneğimizde üyelerimize yapmak istediklerini söylediler. Biz bu talebi sevgiyle karşıladık. Böyle bir şeye ihtiyacımız vardı. Engelsiz kuaför salonumuz yaklaşık 1 yıldır pandemiden aktivitelerini sürdürememişti. Biz de hazır böyle bir talep gelmişken değerlendirdik. Şu anda burada olan öğrencilerimiz Özel Doğa İçi Rehabilitasyon Merkezi'nde hizmet görüyorlar. Velilerden izin alarak öğrencilerin kişisel bakım ihtiyaçlarını bugün burada gidermek için buradayız. Bu projede akıllarına düştüğüm Jülide hocamın, müdürümüzün. Biz mutluyuz. Faaliyetlerden ziyade, insanların aklına gelmeyi seviyoruz" ifadelerini kullandı.

"İletişim halinde olacağız"

Proje önerisi ile ilk karşılaştıklarında seve seve yapabileceklerini belirttiklerini kaydeden Kapaklı Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü İsmail Seyitoğlu, da "Daha sonra gerekli girişimlerim gerçekleştirdik, bugün buradayız. Çocuklarımızın empati duygularının gelişmesi için, engelli bireyleri daha iyi anlayabilmeleri ve onları mutlu edebilmek için buradayız. Umarım proje gerekliliklerini yerine getirir amacına ulaşır. Bu süreci devam ettirmek için de yine Çerkezköy Sakatlar Derneği ile iletişim halinde olacağız" dedi.

Meslek lisesi öğrencileri, engelli bireylere güzellik bakım hizmeti verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Meslek lisesi öğrencileri, engelli bireylere güzellik bakım hizmeti verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement