Mevsimsel Grip Vakaları - Son Dakika
Güncel

Mevsimsel Grip Vakaları

Görüntü Dökümü : Hastaneden Genel Görüntü Bekleyen Hastalardan Görüntü Başhekim Adnan Yüksel'in Açıklaması Mevsimsel grip vakaları Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel: "Kişisel önlemler, yani hastalıklı kişilerden, kapalı yerlerden uzak duracağız ve en önemlisi mutlaka el hijyenine önem göstereceğiz" Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Yüksel, gribal enfeksiyonlarda kişisel önlemler alınması gerektiğini belirterek, "Hastalıklı kişilerden, kapalı yerlerden uzak duracağız ve en önemlisi mutlaka el hijyenine önem göstereceğiz"dedi. Hastanede basın toplantısı düzenleyen Yüksel, şu anda ülke genelinde ve bölgede yoğun bir gribal enfeksiyon paniği yaşandığını belirtti.

14.01.2016 15:26

Görüntü Dökümü :

Hastaneden Genel Görüntü

Bekleyen Hastalardan Görüntü

Başhekim Adnan Yüksel'in Açıklaması

Mevsimsel grip vakaları

Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel:

"Kişisel önlemler, yani hastalıklı kişilerden, kapalı yerlerden uzak duracağız ve en önemlisi mutlaka el hijyenine önem göstereceğiz"

Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Yüksel, gribal enfeksiyonlarda kişisel önlemler alınması gerektiğini belirterek, "Hastalıklı kişilerden, kapalı yerlerden uzak duracağız ve en önemlisi mutlaka el hijyenine önem göstereceğiz"dedi.

Hastanede basın toplantısı düzenleyen Yüksel, şu anda ülke genelinde ve bölgede yoğun bir gribal enfeksiyon paniği yaşandığını belirtti.

Besni ilçesinde H1N1 virüsü dolayısıyla hayatını kaybeden kadına rahmet dileyen Yüksel, kadının sadece H1N1 virüsü yüzünden vefat etmediğini söyledi.

Grip için beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini anlatan Yüksel, "Kişisel önlemler, yani hastalıklı kişilerden, kapalı yerlerden uzak duracağız ve en önemlisi mutlaka el hijyenine önem göstereceğiz. Şu anda Besni Devlet Hastanesinde ciddi bir sorun yok. Gereken önlemler alınmıştır" dedi.

Son zamanlarda hastaneye ciddi sayıda bir başvuru olduğunu belirten Yüksel, günde 2 bin civarında hastaya baktıklarını ve gelen hastaların çoğunda normal gribal enfeksiyon olduğunu aktardı.

Mevsimsel Grip Vakaları
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mevsimsel Grip Vakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement