Michelle Obama Rap Şarkısı Söyledi - Son Dakika
Güncel

Michelle Obama Rap Şarkısı Söyledi

Michelle Obama Rap Şarkısı Söyledi

ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama bir eğitim kampanyası için kameraların karşısına geçti. Obama hem rap şarkısı söyledi, hem de desenli elbisesiyle dans etti.

11.12.2015 12:35  Güncelleme: 13:41

ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi first lady Michelle Obama eğitim kampanyası için kameraların karşısına geçti. Michelle Obama, komedyen Jay Pharoah ile birlikte bir rap şarkısının hem klibinde oynadı hem de seslendirdi.

FİRST LAYD'DEN EĞİTİME DESTEK

Amerikalı öğrencileri, üniversite eğitimine teşvik etmeye yönelik yapılan videoda, Michael Obama şarkıda, "Size Güney Şikago'dan sesleniyorum. Hepimiz her gece, yarın gerçekleştirmek için hayaller kuruyoruz. Ve herkes hayallerini gerçek yapmak istiyor. Hey çocuklar Michigan'ı dinleyin, bu sizin sesiniz" ifadelerini kullandı.

HEM RAP SÖYLEDİ HEM DE DANS ETTİ

Şal desenli elbisesiyle klipte dans etmekten de çekinmeyen Michelle Obama, bunun gibi farklı birçok eğitim kampanyasında rol almıştı. First lady Michelle Obama en son, aktör Josh Segara ve koreograf Sergio Trujillo ile öğrenciler için Beyaz Saray'da düzenlenen bir atölye çalışmasında Conga dansı yapmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Michelle Obama Rap Şarkısı Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement