MKE Havuzlar Kavşağı Yapımı Başlandı - Son Dakika
Güncel

MKE Havuzlar Kavşağı Yapımı Başlandı

MKE Havuzlar Kavşağı Yapımı Başlandı

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı'nın başlatmış olduğu Halk günü etkinliğinin 172'incisi Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi.

26.10.2017 11:06  Güncelleme: 11:07

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, MKE Havuzlar Kavşağı yapına başlandığını açıkladı.
Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen 172'inci Halk günü etkinliği Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi. Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcılarımız, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlarımız katıldı. Halk günü etkinliğinde vatandaşlarımızın sorunları çözülmeye devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi. Etkinliğe katılan vatandaşlarımız Belediyemiz çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, böyle bir imkanı kendilerine sunmalarından dolayı teşekkür etti.

Halk Gününün ardından açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, MKE Havuzlar Kavşağı yapına başlandığını açıkladı. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, yaptığı açıklamada "Şehrimizi ortadan ikiye bölen demir yolunun hemzemin geçitlerinin düzenlenmesi ile ilgili olarak Devlet Demir Yolları ile görüşülerek ortak projeler yapılmış ve MKE havuzlar katlı kavşak inşaatı başlamıştır. 3 adet katlı kavşak proje tasarımı ve uygulama projeleri tamamlanmıştır. MKE Havuzlar Kavşağı yapımına başlandı ve diğer katlı kavşaklar için çalışmaların sonuna gelindi. Kırıkkalemize hayırlı olsun." İfadelerini kulandı. Toplantı sonunda Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MKE Havuzlar Kavşağı Yapımı Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement