Müzik Dünyasında Cihan Çok Sevil'ecek. - Son Dakika
Güncel

Müzik Dünyasında Cihan Çok Sevil'ecek.

Müzik Dünyasında Cihan Çok Sevil\'ecek.

İlk Klibinde Kendisi Yer Almadı.

11.03.2015 08:44

Cihan Sevil'in ilk albümü Arpej Müzik etiketi ile yayında.

Geçtiğimiz günlerde ''Güzeller Erken Gitti'' albümünü müzik severler ile buluşturan Cihan Sevil albümünün ilk klip çalışmasında yer almadı. Sadece şarkısının tanınmasını isteyen Cihan Sevil değişik bir düşünceyle klibinde oynamak istemedi. Yeni çıkış yapan isimler arasında oldukça zor bir karar gibi olmasına rağmen bu kararı '' Böyle özveriler ya da fikirler olması yeni isimlere cesaret vermelidir '' şeklinde açıkladı.

10 farklı şarkı ile oluşturduğu albümünde '' Merve '' gibi esprili şarkıların yanı sıra ''Başlamadan Geriye'' ve '' Bir Aşk Dinletisi '' isminde oldukça dikkat çeken aşk şarkıları da bulunuyor. Önümüzdeki günlerde yeni video klibini yayınlamaya hazırlanan Cihan Sevil diğer şarkılarına çekeceği kliplerde oynama fikrine ise çok da soğuk bakmadığını belirtti.

Genç sanatçı "Güzeller Erken Gitti" şarkısında günümüz ilişkilerine odaklanan sözleri ile dikkat çekerken şarkının klibinde ise subliminal olarak yerleştirilmiş Müzik Dünyasının genç yaşta yitirdiği "ÖLÜ OZANLAR: Kurt Cobain, Jimi Hendrix ,Amy Winehouse, Jim Morrison gibi sanatçıları anarak; Alternatif müzik arenasında yeni bir ses ve sound olarak yerini alıyor.

Yüksek öğrenimini Edirne'de tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşen Cihan Sevil, burada birçok grupla birlikte sahne almıştır.Uzun süren bir kayıt döneminden sonra Cihan Sevil - "Güzeller Erken Gitti" albümüyle sizlerin huzurunda.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müzik Dünyasında Cihan Çok Sevil'ecek. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement