Nazilli'de Otizm Farkındalık Günü Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Nazilli'de Otizm Farkındalık Günü Etkinliği Düzenlendi

Nazilli\'de Otizm Farkındalık Günü Etkinliği Düzenlendi

Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Nazilli ilçesinde Süleyman Efendi Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda bir etkinlik düzenlendi. Programda öğretmenler ve öğrenciler çeşitli gösteriler sergilerken, Nazilli Otizm Orkestra Korosu da sahne aldı. Okulun müdürü Zeynep Aytekin, otizmin toplumun her kesiminde görülebildiğini ve otizmli bireylerin haklarını desteklediklerini belirtti. Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ve Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, velilerin tasarladığı tabloların bulunduğu stantları gezdi ve bilgi aldı.

02.04.2024 16:41

Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Nazilli ilçesinde etkinlik düzenlendi.

Süleyman Efendi Özel Eğitim Uygulama Okulu'ndaki programda öğretmenler ve öğrenciler çeşitli gösteriler sundu, Nazilli Otizm Orkestra Korosu sahne aldı.

Okulun müdürü Zeynep Aytekin, otizmin toplumun her kesiminde görülebildiğini belirterek, "Toplumsal yaşamda otizmli bireylerin söz hakkı almasını ve yaşamlarına ilişkin tercihlerini ifade etmelerini destekliyoruz. Otizmli bireyler diğerlerinden farklı olabilirler ancak herkesle aynı hak ve özgürlüklere sahiptirler." dedi.

Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ve Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Ertuğrul Tetik, velilerin tasarladığı tabloların bulunduğu stantları gezdi, bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nazilli'de Otizm Farkındalık Günü Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement