Nepal'de Ulusal Çeltik Günü Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Nepal'de Ulusal Çeltik Günü Kutlandı

Nepal\'de Ulusal Çeltik Günü Kutlandı

Nepalliler, 30 Haziran Ulusal Çeltik Günü vesilesiyle ülkenin çeşitli yerlerine çeltik fideleri dikti. Nepal'in Lalitpur kentinde Ulusal Çeltik Günü vesilesiyle çeltik fidesi tutan bir kız çocuğu, 30 Haziran 2023. Nepal'in Nuwakot ilçesinde Ulusal Çeltik Günü'nde çeltik tarlasını sürmek için büyükbaş hayvan kullanan bir çiftçi, 30 Haziran 2023. Nepal'in Lalitpur kentinde Ulusal Çeltik Günü'nde çeltik fidesi diken bir kadın, 30 Haziran 2023. Nepal'in Lalitpur kentinde Ulusal Çeltik Günü vesilesiyle çeltik tarlasında çalışan bir kadın, 30 Haziran 2023. Nepal'in Nuwakot ilçesinde Nepal Ulusal Çeltik Günü'nde çeltik tarlasını sürmek için büyükbaş hayvan kullanan bir çiftçi, 30 Haziran 2023. Nepal'in başkenti Katmandu'da Ulusal Çeltik Günü'nde bir çeltik tarlasına çeltik fideleri diken insanlar, 30 Haziran 2023. Nepal'in başkenti Katmandu'da Ulusal Çeltik Günü'nde çeltik tarlasına çeltik fidesi diken bir kadın 30 Haziran 2023. Nepal'in Lalitpur kentinde Ulusal Çeltik Günü vesilesiyle çeltik fidesi diken insanlar, 30 Haziran 2023.

02.07.2023 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Nepal'de Ulusal Çeltik Günü Kutlandı
Nepal'in Lalitpur kentinde Ulusal Çeltik Günü vesilesiyle çeltik fidesi tutan bir kız çocuğu, 30 Haziran 2023. (Fotoğraf: Hari Maharjan/Xinhua)

KATMANDU, 2 Temmuz (Xinhua) -- Nepalliler, 30 Haziran Ulusal Çeltik Günü vesilesiyle ülkenin çeşitli yerlerine çeltik fideleri dikti.

Nepal'de Ulusal Çeltik Günü Kutlandı
Nepal'in Nuwakot ilçesinde Ulusal Çeltik Günü'nde çeltik tarlasını sürmek için büyükbaş hayvan kullanan bir çiftçi, 30 Haziran 2023. (Fotoğraf: Sulav Shrestha/Xinhua)
Nepal'de Ulusal Çeltik Günü Kutlandı
Nepal'in Lalitpur kentinde Ulusal Çeltik Günü'nde çeltik fidesi diken bir kadın, 30 Haziran 2023. (Fotoğraf: Hari Maharjan/Xinhua)
Nepal'de Ulusal Çeltik Günü Kutlandı
Nepal'in Lalitpur kentinde Ulusal Çeltik Günü vesilesiyle çeltik tarlasında çalışan bir kadın, 30 Haziran 2023. (Fotoğraf: Hari Maharjan/Xinhua)
Nepal'de Ulusal Çeltik Günü Kutlandı
Nepal'in Nuwakot ilçesinde Nepal Ulusal Çeltik Günü'nde çeltik tarlasını sürmek için büyükbaş hayvan kullanan bir çiftçi, 30 Haziran 2023. (Fotoğraf: Sulav Shrestha/Xinhua)
Nepal'de Ulusal Çeltik Günü Kutlandı
Nepal'in başkenti Katmandu'da Ulusal Çeltik Günü'nde bir çeltik tarlasına çeltik fideleri diken insanlar, 30 Haziran 2023. (Fotoğraf: Sulav Shrestha/Xinhua)
Nepal'de Ulusal Çeltik Günü Kutlandı
Nepal'in başkenti Katmandu'da Ulusal Çeltik Günü'nde çeltik tarlasına çeltik fidesi diken bir kadın 30 Haziran 2023. (Fotoğraf: Sulav Shrestha/Xinhua)
Nepal'de Ulusal Çeltik Günü Kutlandı
Nepal'in Lalitpur kentinde Ulusal Çeltik Günü vesilesiyle çeltik fidesi diken insanlar, 30 Haziran 2023. (Fotoğraf: Hari Maharjan/Xinhua)
Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Nepal'de Ulusal Çeltik Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement