"Nt Boyama Şenliği" Başlıyor! - Son Dakika
Güncel

"Nt Boyama Şenliği" Başlıyor!

"Nt Boyama Şenliği" Başlıyor!

NT Mağazaları 17 Temmuz 2010 Cumartesi Günü Saat 13:00'te Mecidiyeköy Şubesi'nde İlk Uygulamasını Yapacağı Program İle "NT Boyama Şenliği" Etkinliğine İlk Adımı Atacak.

14.07.2010 12:54  Güncelleme: 13:44

Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlayan aktivitelere yer veren NT Mağazaları şubelerinde boyama aktivitelerine yer veriyor. NT Mağazaları ilk ayağını İstanbul Mecidiyeköy Şubesi'nde başlatacağı "NT Boyama Şenliği" etkinliği ile geniş katılımla ilk boyamalar yapılacak. İlk olarak Mecidiyeköy Şubesi'nde başlayacak Boyama Şenliği NT Mağazaları'nın 109 şubesinde de planlanarak hayata geçirilecek.

Mecidiyeköy Şubesine gelen çocukları Nasrettin Hoca karakteri karşılayacak, fıkraları ve gülen yüzü ile çocuklara önemli mesajlar verecek. Ardından Zambak Çocuk Yayınları'nın da katkılarıyla hazırlanan boyama sayfaları çocuklar tarafından renklendirilecek. Ayrıca boyama etkinliğine katılan tüm çocuklara Gonca Dergisi hediye edilecek. Etkinlik NT Mecidiyeköy Şubesi'nde 17 Temmuz 2010 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Nt Boyama Şenliği' Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement