Nt’den Sezon Öncesi 500 Gence İş İmkanı - Son Dakika
Güncel

Nt’den Sezon Öncesi 500 Gence İş İmkanı

Nt’den Sezon Öncesi 500 Gence İş İmkanı

Nt Mağazaları Eğitim Öğretim Yılının Başlaması Öncesi Yoğunlaşan Müşteri Taleplerini Karşılamak Amacıyla Sezonluk Eleman Almaya Başladı.

26.08.2010 14:23  Güncelleme: 14:30

Başvurular NT Mağazaları'nın internet sitesinde yer alan iş başvuru formu üzerinden kabul edilecek.Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından 2010 yılının Altın Markası ödülüne layık görülen NT Mağazaları eğitim-öğretim yılı öncesi yoğunlaşan talebe karşılık vermek amacıyla süreli iş imkanı sağlayacak. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini yükseltmeye devam eden NT bu süreçte müşterilerinin isteklerine cevap verebilecek, dinamik ve güler yüzlü adaylara kapılarını açıyor.

Kitap, kırtasiye ve teknoloji ürünleri satışı ile 110 mağazasında hizmet veren NT Mağazaları okul sezonunun açılışı öncesi mağazalarında iki aylık süre ile istihdam olanağı sağlayacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İnsan Kaynakları Müdürü Murat Yazıcı; okulların açılması öncesi özellikle kırtasiye ürünleri ve hazırlık kitaplarında yoğunlaşma olmaktadır. NT Mağazaları olarak şubelerimizde iki ay süreyle sezonluk elemanları bünyemize katacağız, dedi.

Yazıcı; tüm mağazalarımızda yaklaşık 500 kişiye iki ay süre ile iş imkânı vereceğiz. NT Mağazaları olarak böylece adayların ilk iş deneyimlerine ev sahipliği yapacağız. NT Mağazaları'nda iki ay süre ile bulunmak isteyenler www.nt.com.tr web sitemizde yer alan iş başvuru formunu kullanarak başvuruda bulunabilirler, diye konuştu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nt’den Sezon Öncesi 500 Gence İş İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement