Ordusporlu Volkan: Ankaraspor Ligin İyi Takımlarından Biri - Son Dakika
Güncel

Ordusporlu Volkan: Ankaraspor Ligin İyi Takımlarından Biri

Ordusporlu Volkan: Ankaraspor Ligin İyi Takımlarından Biri

PTT 1. Lig'de, hafta sonu deplasmandaki rakibi Ankaraspor olan Orduspor'da hazırlıklar sürüyor.

18.12.2013 13:10  Güncelleme: 15:27

19 Eylül Stadyumu'nda, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde düzenlenen antrenman, teknik toplantının ardından başladı. Koşu sonrası ısınma hareketleri yapan oyuncular, kondisyon çalışması yaptı. Antrenmana, tedavileri devam eden Alexandru Ionita, Ufukhan Bayraktar, Eren Özen ile Ferhat Odabaşı katılmadı.

Defans oyuncularından Volkan Koçaloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Volkan, şöyle konuştu:

"Bizi zor bir maç bekliyor. Ankaraspor ligin iyi takımlarından biri. Biz de ligin en iyi takımlarından biriyiz, konumumuz da bunu belli ediyor. İnşaallah, bu maçın üstesinden geleceğiz. Çünkü deplasman karnemiz çok iyi. Buna bir yenisini eklemek için Ankara'ya gideceğiz ve istediğimiz puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum."

Defans oyuncusu Adem Sağlam ise, Ankaraspor'un güçlü bir ekip olduğunu dile getirerek, "Bu durumu bilerek çalışıyoruz." dedi.

İç sahada puan kaybettiklerini, bu durumu Ankaraspor maçında telafi etmek istediklerini anlatan Sağlam, "İnşaallah, iyi oynayacağımız güzel bir maç olur. Bu ligde iyi savunma yapan puan alıyor. İnşaallah, o gün iyi savunma yapan biz oluruz. Puan ya da puanlarla geri dönmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Eksik oyuncuların takımı etkilediğini belirten Sağlam, sakat oyuncuların yerini doldurarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

Adem Sağlam, yakalanan başarıda takım olarak hareket etmelerinin önemli bir etken olduğunu sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ordusporlu Volkan: Ankaraspor Ligin İyi Takımlarından Biri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement