Osmanlıspor Şut ve Gol Organizasyonları Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Osmanlıspor Şut ve Gol Organizasyonları Çalıştı

Osmanlıspor Şut ve Gol Organizasyonları Çalıştı

ANKARA / DHALigin üçüncü haftasında pazar günü deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak olan Osmanlıspor, bugünkü antrenmanda şut ve gol çalışması yaptı.

09.09.2016 20:50

ANKARA/ DHA

Ligin üçüncü haftasında pazar günü deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak olan Osmanlıspor, bugünkü antrenmanda şut ve gol çalışması yaptı.

1 saat 20 dakika süren antrenmana tedavisi devam eden Engin Bekdemir ve burnundan küçük bir operasyon geçiren kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan katılmadı.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Ostim Stadı'nda yapılan antrenmana Mor-Sarılı oyuncular 'core' (vücut ağırlığıyla yapılan antrenman) çalışmasıyla başladı. Egzersiz lastiğiyle yapılan özel çalışmanın ardından koordinasyona yönelik elle pas ve gruplar halinde yapılan isabetli pas organizasyonuyla devam eden antrenman, çeşitli şut ve gol organizasyonuyla son buldu. Antrenman bitiminde ise bazı oyuncular Batıkent Tesisleri'ndeki şok havuzuna girerek adalelerini rahatlattı.

Osmanlıspor yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve havayoluyla maçın oynanacağı Trabzon'a hareket edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmanlıspor Şut ve Gol Organizasyonları Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement