Otomobil Ağaca Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Ağaca Çarptı: 4 Yaralı

Otomobil Ağaca Çarptı: 4 Yaralı

20 yaşındaki kadının kullandığı otomobil yoldan çıkarak kaldırımda bulunan ağaca çarptı.

09.02.2013 09:27  Güncelleme: 09:45

Kastamonu 125. Yıl Atatürk Caddesi'nde 20 yaşındaki Azat Kitmür'ün kullandığı 37 PT 285 plakalı otomobil yoldan çıkarak kaldırımda bulunan ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde sürücü Kütmir ile yanında bulanan üç arkadaşı yaralandı.

KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI

Gece geç saatlerde aşırı alkol alıp trafiğe çıkan gençlerden Azat Kitmür 125. Yıl Atatürk Caddesi'nde aşırı hızlı girdiği virajı alamayınca kaldırıma çıkarak ağaca çarptı. Gerçekleşen trafik kazasında yaralanan sürücü Azat Kitmür ve yanında bulunan arkadaşları Hasan Veysel Arpacı (20), Onur Türkmen (20) olay yerine gelen ambulans ile Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken; arkadaşları ile birlikte aracın içinde bulunan Vedat Oğul (19) hurdaya dönen aracın içinde sıkıştı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından aracın içinden çıkarılan Vedat Oğul'da olay yerine gelen başka bir ambülans ile Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerin sürdüğü belirtildi.

BASIN MENSUBUNUN ŞANSIZ ANI

Olayı görüntülemek için kaza yerine gelen Kastamonu Nasrullah Gazetesi muhabiri Gürkan Yılmaz (33) ise görevi başındayken talihsiz bir olay neticesinde yaralandı. Olay yerinden fotoğraf karesi yakalamaya için çabalayan Gürkan Yılmaz ayağının kayması sonucu düşerek; sağ bacağını kırdı. Olay yerine gelen takviye ambülansla ile Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırılan Gürkan Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Ağaca Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement