Outlet Center İzmit’te "Anneler Günü" - Son Dakika
Güncel

Outlet Center İzmit’te "Anneler Günü"

Outlet Center İzmit’te "Anneler Günü"

Türkiye'nin ilk outleti Outlet Center İzmit'te, "Anneler Günü" bol hediyeli ve bol eğlenceli etkinliklerle kutlandı.

09.05.2011 09:29

Toyzz Sohp, Park Bravo Group, Sumak XL Fashion, Batik, İnci, Watsons, Adidas, McDonald's ve Cafe Time gibi ünlü markaları da bünyesine dâhil ederek marka karmasını sürekli olarak yenileyen ve geliştiren merkez; 08 Mayıs 2011 Pazar günü, bünyesinde gerçekleştirilen programla anne ve çocukları ağırladı.

Outlet Center İzmit bünyesinde, 08 Mayıs 2011 Pazar günü gerçekleştirilen "Anneler Günü" etkinliklerinde; anneler, hem çocuklarıyla hem de birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

Gün boyunca çocuklarıyla birlikte; üst üste kaç t-shirt giyebilirsin, düşürmeden hulahop çevirme, tuvalet kâğıdıyla mumya yapma, ip atlama, dans eden ördek ve halka ile sandalye kapma gibi eğlenceli yarışmalara katılan anneler; Outlet Center İzmit'ten hediye çekleri ve Decorium, Abbate, McDonald's ve Atasay gibi mağazalardan da sürpriz hediyeler kazandılar.

Grup Nazar en güzel şarkılarını misafirler için seslendirdi. Annelere karanfiller dağıtıldı. Outlet Center İzmit'te çocuklara yönelik çeşitli animasyon gösterileriyle süren Anneler Günü etkinlikleri, akşam saatlerine kadar devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Outlet Center İzmit’te 'Anneler Günü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement