Özel Seymen’de "Ulusal Egemenlik" Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Özel Seymen’de "Ulusal Egemenlik" Coşkusu

Özel Seymen’de "Ulusal Egemenlik" Coşkusu

Özel Seymen İlköğretim Okulu'nun hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri öğrenci, öğretmen ve velileri ile coşku seline dönüştü.

26.04.2011 15:07  Güncelleme: 15:08

Okul kapalı spor salonunda yapılan etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başladı. Program Müdür Yardımcısı Aysun Özön açılış konuşmasının ardından, müzik öğretmenleri Latife Çubuklu ve Pınar Bircan önderliğindeki okul korosunun, okul orkestrası eşliğinde söylediği bayram şarkıları ile devam etti. Drama öğretmeni Gülşah Işık ve Ebru Özkan önderliğinde hazırlanan Drama Kulübü öğrencilerinin sunduğu gösteriler izleyenlerden büyük alkış aldı. Modern Dans Kulübü öğrencilerinin, öğretmenleri Gamzegül Diler, Buse Berker ve Selin Topçu önderliğinde yapılan dans, halk oyunları ve bale gösterisini tüm salon ayakta alkışladı. Beden Eğitimi Öğretmeni Ebru Yücel'in hazırladığı step gösterisi büyük ilgi görürken, program sonunda Beden Eğitimi öğretmenleri Mustafa Serdar ve Alper Serim önderliğinde oluşturulan Ulusal Egemenlik Kulesi büyük alkış aldı. Sunuculuğunu 3A sınıf öğretmeni Pınar Deniz'ın yaptığı program sonunda tüm öğrenciler Onuncu Yıl Marşını tek yürekle coşku içinde söyledi.

Programa Okul Kurucu Vekili Hamiyet Satı, Özel Seymen Eğitim Kurumları Kurucusu merhum Rahmi Seymen'in eşi Ayşe Seymen, yönetim kurulu üyesi Kamuran Sirmen, Lise Müdürü Ercan Demir, Lise müdür yardımcısı Bülent Sıvacı, İlköğretim Okulu Müdürü Renan Kıran, Müdür Yardımcıları Aysun Özön, Ş.Oya Solakoğlu, öğretmenler ve veliler katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilimize gelen yabancı öğrencilerden Sırbistan grubunu ağırlayan Özel Seymen Eğitim Kurumları hafta buyunca öğrencilerle çeşitli etkinlikler yaptı. Yabancı öğrenciler dün okul kapalı spor salonunda Özel Seymen öğrenci ve velilerine muhteşem bir gösteri ile veda ederken, İlköğretim Okulu Müdürü Renan Kıran öğrenci ve liderlerine teşekkür ederek hediye verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Seymen’de 'Ulusal Egemenlik' Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement