Pamukova'daki Zincirleme Kazada 8 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Pamukova'daki Zincirleme Kazada 8 Kişi Yaralandı

Pamukova\'daki Zincirleme Kazada 8 Kişi Yaralandı

D-650 Karayolu Pamukova İlçesi geçişinde Sakarya Köprüsü üzerinde buzlanma nedeniyle meydana gelen ve 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.

10.01.2013 13:01

D-650 Karayolu Pamukova İlçesi geçişinde Sakarya Köprüsü üzerinde buzlanma nedeniyle meydana gelen ve 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Pamukova'nın Mekece Köyü yakınlarında meydana geldi. Adapazarı'ndan Bilecik yönüne giden 35 yaşındaki Muharrem Hasan Meti yönetimindeki 34 TS 7347 plakalı panelvan minibüs, Sakarya Köprüsü üzerindeki buzlanma nedeniyle kayarak yol kenardaki bariyerlere çarptı. Kazadan sonra araç sürücüsü Muharrem Hasan Metin ve yanında bulunan bulunan 3 kişi kaza yerinde aracın fotoğrafını çekmeye başladı. Bu sırada aynı yönde giden 20 AAL 99 plakalı araç kayarak daha önce kaza yapan minibüs ile sürücüsü ile birlikte araçtan inen yolculara çarptı.

Çarpma sonucu minibüs sürücüsü Muharrem Hasan Metin, yolcu olarak bulunan İbrahim Üstün, Ayşegül Üstün, Mehmet Özek, Emine Metin, Halil İbrahim Metin yaralandı. Aynı yerde ayrıca 07 UA 909 plakalı kamyon, kazayı görüp durmaya çalışan 07 UR 018 plakalı kamyona arkadan çarptı. Yine aynı istikamete giden 43 DZ 620 plakalı kamyon da kaza yapan diğer araçlara ve bariyerlere çarptı. Bu kazalarda Volkan Demiral ve Şükrü Ceylan da yaralandı. Kaza ardından sevk edilen 112 ambulansları 8 yaralıyı Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan durumu ağır olan Muharrem Hasan Metin ve Mehmet Özek Sakarya Toyota Hastanesine sevk edildi.

Kaza üzerine Adapazarı-Bilecik karayolu 3 saat ulaşıma kapanırken kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Kaza sonrası Karayolları ekipleri buzlanma olan yerlerde tuzlama çalışması yaptı. Tuzlama çalışmasının bitmesi ve araçların yoldan çekilmesi sonrası yol trafiğe açılırken sürücüler karayolları ekiplerine zamanında tuzlama çalışmalarını yapmadıklarını öne sürerek tepki gösterdi. - Sakarya/ Pamukova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pamukova'daki Zincirleme Kazada 8 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement