Papa ?sığınmacılara Kapılarını Açan Milletler Beni Çok Memnun Ediyor? - Son Dakika
Güncel

Papa ?sığınmacılara Kapılarını Açan Milletler Beni Çok Memnun Ediyor?

Papa ?sığınmacılara Kapılarını Açan Milletler Beni Çok Memnun Ediyor?

Papa 'Sığınmacılara kapılarını açan milletler beni çok memnun ediyor'Esma Çakır Vatikan, 16 Mart (DHA) - Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Şehir Devleti Başkanı Papa Francesco, sığınmacılara kalplerini ve kapılarını açan milletler ve hükümetlerin, kendisini çok memnun ettiğini söyledi.

16.03.2016 15:24

Papa 'Sığınmacılara kapılarını açan milletler beni çok memnun ediyor'

Esma Çakır Vatikan, 16 Mart (DHA) - Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Şehir Devleti Başkanı Papa Francesco, sığınmacılara kalplerini ve kapılarını açan milletler ve hükümetlerin, kendisini çok memnun ettiğini söyledi.

Vatikan'ın ünlü Aziz Petrus Meydanı'nda, geleneksel genel kabul günü kapsamında yaklaşık 40 bin kişiyle bir araya gelen Papa Francesco, burada yaptığı konuşmasını sığınmacılara ayırdı.

'Birçok kardeşimiz bu zamanda, vatanlarından uzak, hafızalarında hala yıkımın izleri, kalplerinde hala korku ve ne yazık ki çok zaman sevdiklerinin kaybının verdiği acıyla, gerçek ve dramatik bir sürgün durumu yaşıyor' diyen Papa, şöyle konuştu

'Onlar, bir yere sığınmaya çalıştıklarında birçok kapının, kalbin kapalı olduğunu görüyorlar ve onlar sınırda kalıyorlar. Bugünün acı çeken göçmenleri, bugün kendilerini kucaklanmış hissetmiyor. Sığınmacılara kapılarını ve kalplerini açan uluslar ve hükümetleri görmek beni çok memnun ediyor.'

Papa, 'Umutsuzluğa düşülmemeli, iyiliğin kötülüğü yendiğinden emin olmaya devam etmeli' diye sözlerini sürdürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Papa ?sığınmacılara Kapılarını Açan Milletler Beni Çok Memnun Ediyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement