22 Temmuz Operasyonunda 1 Polis Daha Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

22 Temmuz Operasyonunda 1 Polis Daha Tutuklandı

22 Temmuz Operasyonunda 1 Polis Daha Tutuklandı

Emniyet operasyonu soruşturmasında teslim olan 2 polisten başkomiser Erkan Ünal tutuklanırken, Mehmet Işık serbest bırakıldı.

19.08.2014 20:58  Güncelleme: 21:12

22 Temmuz soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarıldıktan sonra teslim olan 2 polisten başkomiser Erkan Ünal tutuklandı, Mehmet Işık ise serbest bırakıldı.

SABAH TESLİM OLMUŞLARDI

Emniyet'teki dinleme iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında mahkemece serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazı üzerine haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 şüpheli polisten 2'si sabah saatlerinde adliyeye gelerek teslim olmuştu.

BAŞKOMİSER ÜNAL TESLİM OLDU

Teslim olan başkomiser Erkan Ünal tutuklanarak cezaevine gönderilirken, başkomiser Mehmet Işık ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 polisten bugün ifadesi alınan iki polisle birlikte teslim olan polis sayısı 16'ya yükselmişti. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde sorgusu yapılan polislerden 12'si serbest bırakılırken, 4'ü tutuklanmış oldu. Yakalama kararından sonra adreslerinde bulunamayan İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Ömer Köse ise hala teslim olmadı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 22 Temmuz Operasyonunda 1 Polis Daha Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kenan: Ulan n hukuktan bahsedıyorsunuz yıllarca dış devletlere calişmişlar bu serefsızler bırakında cezasını ceksınler onları fethullah kurtasında göreyım hepsı vatan haını allah tayyıpten razı olsun onun gıbı bı adam gelmez bu turkıyeye bıdaha 4 6 Yanıtla
  • akakakakaka: yazık cok yazık 4 5 Yanıtla
  • MEMUR TEOMAN: EĞER BU YAKALANIP TUTUKLANAN POLİSLER, SUÇLU İSE ZATEN CEZISINI ÇEKMİŞ OLUYOR. . VE EĞER CUSUS İSELER ALLAH BELALARINI VERSİN EBEDİYETE KADAR İÇERİDE KALSINLAR, YOK EĞER DEĞİLSELER HAKSIZLIĞA UĞRUYORSALAR ALLAH HAKSIZLIK EDENLERİN BELASINI VERSİN. . HAKSIZ HANGİ TARAF İSE ADİL OLAN ALLAH HAKSIZ TARAFI PERMU PERİŞAN EYLESİN. . . HİÇBİRİMİZ GERÇEĞİ BİLMİYORSAK EĞER, ALLAHTAN ADİL SIFATI İLE MUAMELE İSTEMELİYİZ. . CASUS OLANI ALLAH KAHREYLESİN, CASUS MASUS YOK İSE HAKSZILIK VAR İSE HAKSIZLIK EDENİ ALLAH KAHREYLESİN, BU KADAR BASİT VE NET. . ÇOK EVELEYİP GEVELEMEYE GEREK YOK. . ALLAH HAKSIZ TARAFIN HER TÜRLÜ BELASINI VERSİN, HEMİ DE BİR KISMINI BU DÜNYADA GÖSTERSİN. . . AMİN 7 1 Yanıtla

Advertisement