Sarkozy Tarihi Yürüyüşe Eski Top Model Eşiyle Katıldı - Son Dakika
Güncel

Sarkozy Tarihi Yürüyüşe Eski Top Model Eşiyle Katıldı

Paris'teki saldırıları protesto etmek için düzenlenen yürüyüş dünya liderlerinin katılımıyla başladı. Yürüyüşte dikkat çeken detay ise Sarkozy'in eşiyle katılması oldu.

11.01.2015 17:40  Güncelleme: 18:10

Fransa'daki saldırıları protesto etmek için Paris'te düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü'nde adeta insan akını yaşanıyor. 50'ye yakın ülkeden devlet ve hükümet başkanının katıldığı yürüyüşte dünya liderleri yan yana yürüyor.

YÜRÜYÜŞE EŞİYLE KATILDI

Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy de Paris'teki saldırı protesto etmek için yürüyüşe katıldı. Sarkozy'e, diğer liderlerin aksine yüeüyüşte eski top model ve şarkıcı eşi Carla Bruni eşlik etti.

BOŞANACAKLARI KONUŞULMUŞTU

2 Şubat 2008 Bruni Fransız cumhurbaşkan Nicolas Sarkozy ile Élysée Sarayında evlenmişti. Bu evliliklerinden bir çocukları olan çiftin daha önce ayrılıcakları iddia edilse de evlilikleri tam gaz devam ediyor.

ÜRDÜN KRALI DA KATILDI

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Ocak 1993'de Ürdün Prensi II. Abdullah ile tanışmış ve 10 Haziran 1993'de evlenen Rania el Abdullah da yürüyüşe katıldı. 7 Şubat 1999'da Abdullah tahta geçmiş ve kral olmuştur. Kendisi de o zamandan bu yana Ürdün Kraliçesidir. Çiftin 4 çocuğu vardır.


Sarkozy Tarihi Yürüyüşe Eski Top Model Eşiyle Katıldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sarkozy Tarihi Yürüyüşe Eski Top Model Eşiyle Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Safkan: Soysuzlar, Türkiye yıllardır teröre şehit veriyor neden burda liderler yürümüyor başta bizim kodoşlar 9 3 Yanıtla
  • Brn: 40 bin şehidimiz ve suanda Dünya'nın çeşitli yerlerinde Müslümanlar katledilirken kafirler neden sesinizi cikarmiyonuz 5 1 Yanıtla
  • Erkut: Sarkozy hep aynı Sarkozy, güzel kadınlara sarkozi :) 3 1 Yanıtla
  • ALLAHU AKBAR: Cehennemde yanacaksınız 3 0 Yanıtla
  • Az kaldi: Buda bizim bb gibi yuzsuz. 2 1 Yanıtla
  • PÜTÜRGELİ: FARE SURATLI SARKOZİ İLE FİRAVUN SURATLI MİTTERAN TAM KARİKATÜRLÜK O DERGİ YARIN DA BUN LARI ÇİZSSİN 1 0 Yanıtla

Advertisement