Paşabahçe Trends'in İlk Sayısı Çıktı - Son Dakika
Güncel

Paşabahçe Trends'in İlk Sayısı Çıktı

Paşabahçe Trends\'in İlk Sayısı Çıktı

Paşabahçe Trends, mutfak, sofra ve beslenmeyle ilgili hem renkli hem de eğlenceli bir dünya sunuyor.

16.12.2013 08:05  Güncelleme: 08:25

PAŞABAHÇE TRENDS HAYATIN 'TRENDİNİ' BELİRLEYECEK

Paşabahçe Cam'ın ilk sayısını çıkardığı 'Paşabahçe Trends', mutfak, sofra ve beslenmeyle ilgili hem renkli hem de eğlenceli bir dünya sunuyor. Tabloid boyutta yılda iki kez yayınlanacak olan Paşabahçe Trends'e www.pasabahce.com.tr web sitesi üzerinden ulaşmak mümkün.

Dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden biri olan Paşabahçe Cam, 'Paşabahçe Trends' ile müşterilerine renkli bir dünyanın kapılarını aralıyor. İlk sayısı Sonbahar/Kış temasıyla çıkan Paşabahçe Trends'de sofra tasarımından, renklerin diline, yiyeceklerin tazeliğini koruma yollarından çocuklara yemeğin nasıl sevdirileceğine dair önerilere kadar pek çok konu yer alıyor.
Paşabahçe Trends'in ilk sayısında yer alan 'Renklerin Dili' köşesinde, renkli ürünlerle yaratabilecek sofralardan örnekler yer alırken, 'Stil Sofralar' başlığı altında Paşabahçe'nin geniş ürün gamında yer alan ürünlerle oluşturulan keyifli sofralardan örnekler sunuluyor.

Paşabahçe Trends'de hangi yiyeceğin hangi kapta saklanması gerektiğine dair tüyolar da 'Daima Taze' köşesinde okuyucularla buluşuyor. Ebeveynlerin en büyük sorunlarından biri olan çocuklara sağlıklı besinleri severek yedirmenin ipuçları ise 'Çocuğunuz İçin' ve 'Okula Dönüş' sayfalarında yer buluyor. 'Keyifli Molalar' sayfalarında, çalışanların dinlenme zamanlarını keyifli hale getiren sunumlara yer veriliyor.

Yılda iki kez Türkçe ve İngilizce yayınlanacak Paşabahçe Trends'e www.pasabahce.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paşabahçe Trends'in İlk Sayısı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement