Pendik'te Yangın İhbarına Giden İtfaiye Aracı Devrildi: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Pendik'te Yangın İhbarına Giden İtfaiye Aracı Devrildi: 5 Yaralı

Pendik\'te Yangın İhbarına Giden İtfaiye Aracı Devrildi: 5 Yaralı

Pendik'te yangın ihbarına giden bir itfaiye aracı lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 5 itfaiyeci yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

19.07.2023 14:08

Pendik'te yangın ihbarına giden bir itfaiye aracı lastiğinin patlaması nedeniyle devrildi. 5 itfaiyecinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Pendik'te Dedepaşa Caddesi üzerinde saat 12.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre yangın ihbarı üzerine hareket eden itfaiye aracı, Dedepaşa Caddesi üzerinde lastiğinin patlaması nedeniyle kontrolden çıkarak kaldırıma devrildi. Ters dönen itfaiye aracında bulunan ekip amiri Muhammer Göl, kaptan Samet Baş, Mustafa Koç, Metin Akbaş ve Mehmet Furkan Çakmak hafif yaralandı. Yaralı itfaiyecilerden biri itfaiye aracından kendi imkanları ile çıktı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı itfaiyeciler olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebiyle yol üzerinde polis tarafından şerit çekilerek güvenlik önlemleri alındı.

İtfaiye aracının devrildiği kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde seyir halinde olan itfaiye aracı lastiğinin patlaması ile kontrolden çıkarak devriliyor. Bir itfaiyeci araç içerisinden kendi imkanları ile çıkıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pendik'te Yangın İhbarına Giden İtfaiye Aracı Devrildi: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement