Polis Okulu'nda Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Güncel

Polis Okulu'nda Mezuniyet Töreni

Polis Okulu\'nda Mezuniyet Töreni

Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu 10. dönem öğrencileri düzenlenen törenle yemin ederek mezun oldular.

13.06.2012 09:51

Polis Meslek Yüksek Okulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen törene Vali Muammer Erol, Vali Yardımcıları Ercan Çiçek ve Altuğ Çağlar, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, polis aileleri ve vatandaşlar katıldı. Vali Muammer Erol Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okuluna gelişte önce Polis Mangasını selamladı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Polis Okulu Müdürü Mustafa Soysal törende yaptığı konuşmada, "Bugün itibariyle emniyet teşkilatı saflarına katılacak meslektaşlarımın görevlerini ifa ederken Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği ülkemizi muasır medeniyet seviyesine yükseltmek hedefi doğrultusunda hukukun üstünlüğüne, çağdaş, demokratik ve evrensel değerlere, etik kurallara, insan haklarına, gücümüzü aldığımız yasalara bağlılık ve tarafsızlık ilkeleri genel düsturu olacaktır. Öğrencilerimizi teşkilatımızın ihtiyaç duyduğu bilgi ve donanıma sahip profesyonel, yeniliğe ve değişime açık birer polis olarak yetiştirme gayretinde olduk" dedi.

Daha sonra dönem birincisi Polis Memuru Mevlüt Özdemir tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı. Özdemir konuşmasında 21. Yüzyılın bilim ve teknoloji çağı olduğunu, bu çağda polislik mesleğinden beklentilerinde yükseldiğini ifade ederek bu hedeflere ulaşmak için gayret göstereceklerini söyledi.

Polis Akademisi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Çoban ise konuşmasında Polis Akademisinin artık uluslar arası düzeyde eğitim veren bir eğitim kurumu olduğunu söyledi.

Okulu ilk 10 dereceyle bitiren polis memurlarına diplomaları ve ödülleri Vali Muammer Erol ve törene katılan protokol üyeleri tarafından verildi.

Yemin töreni ile devam eden program, mezun olan polisler tarafından Polis Marşının okunması ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Polis Okulu'nda Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement