Ramazan’da Ruhunuz İçin Kitap Kumanyası - Son Dakika
Güncel

Ramazan’da Ruhunuz İçin Kitap Kumanyası

Ramazan’da Ruhunuz İçin Kitap Kumanyası

NT Kitabevi Ramazan Kumanyası Geleneğine Farklı Bir Soluk Getiriyor.

16.08.2010 11:16  Güncelleme: 12:14

Aileler, gençler ve çocuklar için hazırlanan kitaplardan oluşan kumanya setleri Ramazan'ın manevi atmosferine ayrı bir boyut katacak.

Ramazan ayının yardımlaşma ruhunu yansıtan en önemli faktörlerinden biri olan Ramazan kumanya paketleri muhtaç ailelerin sevinmelerinde büyük rol alıyor. Yardım kuruluşları, marketler ve şirketler farklı içerik ve fiyatlarda Ramazan kumanyalarının yardıma muhtaç ailelere ulaştırılmasında kampanyalar düzenliyorlar.

8 ülkede 110 mağaza ile kitap, kırtasiye ve teknoloji ürün satışı yapan NT Mağazaları ise Ramazan kumanyası anlayışını farklı bir formatta müşterilerine sunuyor. NT Mağazaları Ramazan ayına yönelik başlattığı kampanya ile ruhun manevi gıdalarını içerisinde barındıran kitap kumanyası satışı yapacak. Aileler, gençler ve çocuklar için Ramazan'da rehber olacak dörder kitaptan oluşan setler 6,90 ve 11,90 TL fiyatlarla satışa sunulacak.

Kitap kumanyası setlerinde yer alan kitaplar şunlar;

Aile Kumanyası; Işık Yayınları'ndan çıkan Yusuf Ömeroğlu'nun "30 Ramazan 40 Tavsiye" ve Sayit Koçer'in yazdığı "Efendimiz'in Ramazan'ı"; Rehber Yayınları'ndan çıkan Serdar Güler'in kaleme aldığı "Soru ve Cevaplarla Oruç" ve Ramazan Altay'ın hazırladığı "Kısa Sureler ve Günlük Dualar" kitaplarından oluşuyor.

Genç Kumanyası; Muştu Yayınları tarafından hazırlanan Hasan Darcan'ın yazdığı "Genç İnsan ve Namaz", Erdoğan Tücan'ın "İftar Vakti", heyet tarafından hazırlanan "Gençler İçin Seçme Hadisler" ve Define Yayınları'ndan "Mealli Yasin-i Şerif" adlı kitaplardan oluşuyor.

Çocuk Kumanyası; tamamı Muştu Yayınları'ndan neşredilen Veysel Akkaya'nın yazdığı "Hadis ve Hadiselerle Oruç", Ümit Yıldırım'ın hazırladığı "Abdest Almayı Öğreniyorum" ve "Namaz Kılmayı Öğreniyorum" ve Adem Garip'in derlediği "Çocuklar İçin 40 Hadis" adlı kitaplardan oluşuyor.

NT Mağazaları Genel Müdür Yardımcısı Murat Kara; "Okumanın emredildiği ayda bizler de bu şekilde bir kampanya geliştirdik. Kampanya ile kitap müdavimlerini hem kitap okumaya teşvik etme hem de Ramazan'ın atmosferini hissetmeleri hedeflendi. Bizler yılda 6 milyondan fazla kitabı okurla buluşturuyoruz. Kitap merkezli kampanyalara önem veriyoruz." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan’da Ruhunuz İçin Kitap Kumanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement