Reederve Turkcell Superonline Eğlencenin 'Çita'sını Yükseltiyor - Son Dakika
Güncel

Reederve Turkcell Superonline Eğlencenin 'Çita'sını Yükseltiyor

Reederve Turkcell Superonline Eğlencenin \'Çita\'sını Yükseltiyor

reeder ve Turkcell Superonline gerçekleştirdikleri işbirliği ile fiber internet kullanıcılarını "Teknolojinin çitası" diye anılan A8i Quad model tabletle buluşturacak bir kampanya başlattı.

28.05.2015 09:31  Güncelleme: 09:35

Kampanya kapsamında, Turkcell Superonline fiber internet müşterileri, A8i Quad tablete, internet faturaları dahil 64TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor.

Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı Turkcell Superonline, fiber internet kullanıcılarının eğlence ve performans anlayışını değiştirecek yenilikçi tablet kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Teknoloji severlerin dikkatini çeken kampanya kapsamında tüm mevcut ve yeni Turkcell Superonline fiber internet kullanıcıları, reeder A8i Quad'a 24 ay taahhütle, fatura dahil ayda yalnızca 64 TL ödeyerek sahip olabiliyor. reeder A8i Quad, intel atom dört çekirdek işlemcisi, fonksiyonel 'home' tuşu, yüksek pil ömrü ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli kampanyaya katılmak için Turkcell Superonline yetkili bayileri, www.superonline.net adresi ya da 0850 222 0 222 numaralı çağrı merkezi üzerinden başvurmak yeterli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Reederve Turkcell Superonline Eğlencenin 'Çita'sını Yükseltiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement