Rektör Aslan'dan Ramazan Ayı Kutlama Mesajı - Son Dakika
Güncel

Rektör Aslan'dan Ramazan Ayı Kutlama Mesajı

Rektör Aslan\'dan Ramazan Ayı Kutlama Mesajı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın İrfan Aslan Ramazan Ayı kutlama mesajı yayınladı.

13.07.2013 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnanıyorum ki, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, bu duygu birliğinin en güçlü şekilde ortaya çıktığı böyle zamanları çoğaltmak, daha sağlıklı temelde, birlikteliğini sağlamış, daha güçlü bir millet bilincine katkı sağlayacaktır. Gönül bağlarımızı sağlam tuttukça, asla umutsuzluğa, karamsarlığa kapılmadıkça, birbirimize sımsıkı sarıldıkça, aynı hedefe kilitlendikçe daha güzel günler bizimle olacaktır.

Dilerim ki, bu kutsal ayda yapılacak ibadetler, edilen dualar, kıtlıklar, doğal afetler, savaşlar ve terör yüzünden acı çeken tüm insanlığın acılarına merhem olur. Bu kutsal ay, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa barış ve huzur getirir.

Manevi açıdan da -tutacağınız oruçlarımız vesilesi ile- hepimiz için bir arınma ve kemale erme fırsatları sunan bu kutsal aya, içinde bin geceden daha hayırlı olan Kadir gecesini barındıran onbir ayın sultanına hoş geldin diyor, Ramazan ayınızı tebrik ediyor ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Prof. Dr. İrfan ASLAN

Rektör

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rektör Aslan'dan Ramazan Ayı Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement