RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin yeniden seçildi - Son Dakika
Güncel

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin yeniden seçildi

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin yeniden seçildi

RADYO ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı, yapılan seçim sonucu yeniden Ebubekir Şahin oldu.

18.10.2023 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) başkanlığına Ebubekir Şahin yeniden seçildi.

Meclis'te geçtiğimiz hafta yeni üyeleri belli olan RTÜK'te bugün başkanlık seçimi yapıldı. Üst Kurul'da yapılan oylamada Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı olarak seçilirken, Orhan Karadaş da yeniden başkanvekili oldu.

Başkanlık seçiminde oy kullanan tüm RTÜK üyelerine teşekkür eden Şahin şunları söyledi:

"Başkanlık görevim boyunca yaptırım gücünü kullanmayı hep geri plana attık. Önce diyalog dedik ve bunda başarılı olduk. 'Açık kapı' politikası yürüterek paydaşımız olan yayıncılarla, meslek örgütleriyle, STK'larla olası sorunların çözümlerini hayata geçirdik. Tabii ki tüm ikaz ve hatırlatmalarımıza rağmen yanlışta ısrar edenlere de 'dur' demeyi de bildik. Yeni dönemde de karşılıklı anlayış çerçevesinde istişare kültürümüzü geliştireceğiz.

Bunun ilk adımını 27 Ekim Cuma günü İstanbul'da Atatürk Kültür Merkezi'nde Sayın Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'un himayelerinde yapacağımız '3. Medya Buluşmaları' toplantısında sergileyeceğiz. Ulusal ve uluslararası yayıncılarımızın üst düzey yöneticileriyle yapacağımız çalışma toplantısında hem yeni döneme 'merhaba' diyecek hem de hassas olduğumuz konu başlıklarını kendileriyle paylaşacağız. Yeni dönemin ülkemize, milletimize, yayın dünyamıza ve Üst Kurulumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin yeniden seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement