Rumeli Balkanlar Yönetimi Ve Eşleri Biraraya Geldi - Son Dakika
Güncel

Rumeli Balkanlar Yönetimi Ve Eşleri Biraraya Geldi

Rumeli Balkanlar Yönetimi Ve Eşleri Biraraya Geldi

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi ve eşleri, önceki akşam "Aile Kaynaşma Yemeği"nde biraraya geldi.

02.03.2015 15:46  Güncelleme: 15:47

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Ailesi, yemekli programda buluştu

Kadın Kolları kurulumunun ilk adımı

Kurulduğu ilk gün itibariyle faaliyetlerine hızlı başlayan Ahmet Bayraktar Başkanlığı'ndaki Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi, eşlerinin de katılımıyla önceki akşam Güreser Et Konağı'nda düzenlenen "Aile Kaynaşma Yemeği"nde biraraya geldi. Nezih ve samimi bir ortamda geçen yemekte, Derneğin Kadın Kolları'nın da oluşumunun ilk adımı da atıldı. Tüm Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği'nin tüm yönetim kurulu üyelerinin eşleri ile birlikte katıldığı yemekte, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları'nın oluşumu için 6 Cuma günü derneğin hizmet binasında biraraya gelecek olan kadınlar; başkanını belirleyerek, yönetim kurulunu oluşturacak.

Hedef yıl sonuna kadar 5 bin üye

Gecede konuşma yapan Dernek Başkanı Ahmet Bayraktar; kısa süre önce kurulmalarına rağmen kuruluşundan bu güne ilk ayda 400 kişiye ulaştıklarını, yılsonuna kadar hedeflerinin ise 5000 kişi olduğunu dile getirdi. Sakarya nüfusunda yaklaşık %27'lik bir kesimi hemşerilerinin oluşturduğunu belirten Başkan Bayraktar; hedeflerinin hemşehrilerin birbirleriyle kaynaşması, genç neslin birbirini daha iyi tanıması ve kültürümüzü daha ileri tarihlere taşıması olduğunu söyledi. "Bunun yanında kültürümüzün temel taşı olan kadınlarımızın yanımızda yer alarak Sakarya'nın kültür mozaiğinde kalıcı ve etkili faaliyetler programlamaktayız" diyen Başkan Ahmet Bayraktar, eşlerini dernek faaliyetlerinde destekledikleri için tüm kadınlara teşekkür ederek, Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kollarının oluşmasının da startını verdi.
17 Ek

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rumeli Balkanlar Yönetimi Ve Eşleri Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement