Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, Pamukova ilçesini ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, Pamukova ilçesini ziyaret etti

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, Pamukova ilçesini ziyaret etti

Saadet Partisi Pamukova Belediye Başkan Adayı Ahmet Şen ve partililerle birlikte esnafı ziyaret eden Ömer Abdullah Ayhan, vatandaşlarla buluştu. Ayhan, yapılan doğru yatırımların devamını sağlayacaklarını ve hizmetleri sürdüreceklerini belirtti. Ayrıca, Kaymakam Gürsel Temurci, Belediye Başkanı Güven Övün, Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Günay'ı da ziyaret etti.

07.02.2024 18:20  Güncelleme: 02:07

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, Pamukova ilçesini ziyaret etti.

Saadet Partisi Pamukova Belediye Başkan adayı Ahmet Şen ve partililerle esnafı ziyaret eden Ayhan, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların taleplerini de dinleyen Ayhan, "Bugüne kadar yapılan tüm doğru yatırımların devamını sağlayacağız, hizmetleri sürdüreceğiz. Bizim hedefimiz doğru, hakkaniyetli ve kaliteli hizmet. Başka bir Sakarya mümkün." ifadelerini kullandı.

Ayhan, Kaymakam Gürsel Temurci, Belediye Başkanı Güven Övün, Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Günay'ı da ziyaret etti.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, Pamukova ilçesini ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement