Sahil Güvenlik Komutanlığı 41. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı 41. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir ile beraberindeki heyet, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın kuruluşunun 41. yıl dönümü vesilesiyle Anıtkabir'i ziyaret etti. Heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu ve Anıtkabir Özel Defteri'ne yazı yazdı.

19.06.2023 16:24

Sahil Güvenlik Komutanlığı 41 yaşında

ANKARA - İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir ile beraberindeki heyet, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın kuruluşunun 41'inci yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir ile Sahil Güvenlik Teşkilatı mensuplarından oluşan heyet, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın kuruluşunun 41. yıl dönümü vesilesiyle Anıtkabir'i ziyaret etti. Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine gelen Ersoy ve beraberindekiler, buraya çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektiren heyet, ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Ersoy, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları kaydetti:

"Aziz Atatürk; 'Mavi Vatan' denizlerimizin emniyet ve güvenliğini sağlamaktan sorumlu tek genel kolluk kuvveti olan Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 41'nci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu ile huzurunuzdayız. Kendisini sürekli geliştiren, akıl ve bilimi esas alarak durmaksızın çalışan Sahil Güvenlik Komutanlığımız, İçişleri Bakanlığımızın denizlerimizdeki yegane gücüdür. Kanunlardan aldığı yetki ve köklü bir kurum olmasının verdiği güçle milletimizin güvenini ve desteğini alarak gece gündüz demeden büyük bir azim, cesaret ve özveriyle çalışan Sahil Güvenlik Komutanlığımız, her daim denizlerde milletimizin güvencesi olmaya devam edecektir. Bu vesile ile en ağır deniz ve hava şartlarında dahi, her an göreve hazır şekilde denizlerimizde milletimize hizmet eden Sahil Güvenlik personelimizin 41'nci yıl dönümümü kutluyor; bize bu vatanı emanet eden Zat-ı Aliniz ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi hayır ve minnetle yad ediyorum."

Sahil Güvenlik Komutanlığı 41. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir\'i ziyaret etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sahil Güvenlik Komutanlığı 41. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement