Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'dan Ramazan Bayramı Mesajı - Son Dakika
Güncel

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar\'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Alemdar, bayrama kavuşmanın mutluluğunu belirterek, tüm vatandaşları tebrik etti ve birlikteliği artırmak için büyüklerin ziyaret edilmesini önerdi. Büyükşehir Belediyesi olarak bayramın güvenli geçmesi için tedbirler aldıklarını da aktaran Alemdar, Gazze başta olmak üzere tüm insanlığa barış ve huzur diledi.

09.04.2024 18:45  Güncelleme: 18:48

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Alemdar, mesajında, "11 ayın sultanı" ramazanın ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Alemdar, "Bizleri bayrama ulaştıran rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bayramlar birlikteliği kuvvetlendiren, kardeşliği pekiştiren, sevgiyi, iyiliği ve güzelliği yayan çok özel zamanlardır. Bu vesileyle bayramlarda büyüklerimizi ziyaret edelim, birlikteliği artıralım." ifadelerini kullandı.

Alemdar, bayramın en güzel şekilde geçmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli tedbirleri aldıklarını aktararak, şunları kaydetti:

"Nöbetçi ekiplerimiz bayramda da çalışmalarına devam edecek. Belediye otobüslerimiz bayramın 3 günü hemşehrilerimize ücretsiz hizmet sunacak. Bu mübarek zamanların acı ve gözyaşının hakim olduğu Gazze başta olmak üzere, tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'dan Ramazan Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement