Samsun'da Gençler Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Gençler Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bıraktı

Samsun\'da Gençler Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bıraktı

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde Bafra Gençlik Merkezi çalışanları ve genç gönüllüler, Nebiyan ormanında yaban hayvanları için yemleme faaliyeti gerçekleştirdi. Gönüllüler, ormanlık bölgede yaban hayvanlarının ulaşabileceği alanlara yem bıraktı. Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan, faaliyetin çevre duyarlılığı oluşturmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek, destek veren kurumlara ve gençlere teşekkür etti.

22.02.2024 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde Bafra Gençlik Merkezi çalışanları ve genç gönüllüler, yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.

Nebiyan ormanında, Bafra Gençlik Merkezi ve Bafra Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği iş birliğinde yaban hayvanları için yemleme faaliyeti gerçekleştirildi.

Ormanlık bölgede yaban hayvanlarının ulaşabileceği alanlara gönüllüler tarafından yem konuldu.

Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan, gençlerde çevre duyarlılığı oluşturmak adına faaliyet gerçekleştirildiğini belirterek, "Doğal hayata katkıda bulunmayı amaçladık. Nebiyan orman bölgesine yaban hayvanlarımız için yem bıraktık. Bizlere destek veren Bafra Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğine ve bizleri yalnız bırakmayan gençlere teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da Gençler Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement