Samsun'da tütün ve sigara kaçakçılığı operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da tütün ve sigara kaçakçılığı operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı

Samsun\'da tütün ve sigara kaçakçılığı operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı

Samsun'un Bafra ve Çarşamba ilçelerinde düzenlenen operasyonda, tütün ve sigara kaçakçılığı yapan 4 şüpheli gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, yasa dışı yollarla piyasaya sürülen bandrolsüz sigaraların izini sürerek operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 14 kilogram tütün, binlerce doldurulmuş makaron, bandrolsüz boş makaronlar, elektrikli sigara sarma makinesi ve bandrolsüz sigara sarma kağıtları ele geçirildi.

28.02.2024 15:23  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ve Çarşamba ilçelerinde düzenlenen tütün ve sigara kaçakçılığı operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, tütün ve mamullerine ait bandrollerin yasa dışı yollarla piyasaya sürüldüğü bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, Çarşamba'da E.K. ve M.Ö'nün, Bafra'da ise İ.P. ve D.P'nin bandrolsüz sigaraları piyasaya sürdükleri istihbaratını değerlendirdi.

Belirlenen adreslerde arama yapan ekipler, 14 kilogram tütün, 5 bin 700 dal doldurulmuş makaron, 5 bin 200 bandrolsüz boş makaron, 1 elektrikli sigara sarma makinesi ve 27 karton bandrolsüz sigara sarma kağıdını ele geçirdi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli jandarmaya götürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da tütün ve sigara kaçakçılığı operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement