Samsun Havza'da Özel Öğrencilerden Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Etkinlik - Son Dakika
Güncel

Samsun Havza'da Özel Öğrencilerden Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Etkinlik

Samsun Havza\'da Özel Öğrencilerden Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Etkinlik

Samsun'un Havza ilçesinde bulunan Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde öğrenim gören özel öğrenciler, Cumhuriyetin 100. yılına özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde koreografi ile 100. yıl yazdılar. Saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması, şiirlerin okunması ve Cumhuriyet şarkısının söylenmesi gibi etkinlikler gerçekleştirildi. Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, öğrencilerin performansından duygulandığını belirterek, etkinliğin 100. yıla yakışır bir şekilde gerçekleştiğini ifade etti.

25.10.2023 12:04  Güncelleme: 12:09

Samsun'un Havza ilçesinde özel öğrenciler tarafından Cumhuriyetin 100. yılına özel etkinlik düzenlendi.

Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinlikte, merkezde eğitim gören özel öğrenciler öğretmenleri eşliğinde koreografi ile 100. yıl yazdılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programda özel öğrenciler tarafından şiirler okundu ve hep birlikte Cumhuriyet şarkısı söylendi.

Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, yaptığı konuşmada, Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin göstermiş oldukları performanstan dolayı duygulandığını ifade ederek, "Cumhuriyetimize her yönü ile sahip çıkacak insanlarımız var. Özel öğrencilerimiz de gösterileri ile bunu belirttiler. Özel öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin göstermiş oldukları bu çaba bizi çok duygulandırdı. Ben tüm öğrencilerimize, ailelerine öğretmen arkadaşlarımız ile okul idaremize bu güzel etkinlik ve performanstan dolayı çok teşekkür ediyorum. 100. yıla yakışır bir etkinlik oldu." dedi.

Etkinliğe, Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ'un yanı sıra Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Erkan İyiliksever, okul idarecileri ve veliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun Havza'da Özel Öğrencilerden Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement