Samsung'dan Müzik Festivallerine Özel Galaxy S6 Tüyoları - Son Dakika
Güncel

Samsung'dan Müzik Festivallerine Özel Galaxy S6 Tüyoları

Samsung\'dan Müzik Festivallerine Özel Galaxy S6 Tüyoları

Samsung, yeni ürünü Samsung Galaxy S6 ile müzikseverlere etkileyici özellik ve fırsatlar sunarak sınır tanımıyor ve müzik festivallerinin keyfini katlayan Galaxy S6 deneyiminin ipuçlarını paylaşıyor.

10.06.2015 09:44  Güncelleme: 09:45

Sıcak yaz günlerinin yaklaşmasıyla beraber festival sezonu da açıldı. Milyonlarca müziksever, her yıl dünyanın dört bir yanında düzenlenen müzik festivallerine akın ediyor.

Viyana'da Donauinselfest, Fas'ta Mawazine, İngiltere; Somerset'de Glatsonbury, Budapeşte'de Sziget, Danimarka'da Roskilde, çarpıcı müzik performansları ve haftasonu boyunca süren kesintisiz eğlence garantisiyle kalabalıkları çeken müzik festivallerinin başında geliyor. Samsung da Samsung Galaxy Deneyimi ile bu yıl Nisan ayında Kaliforniya' da düzenlenen ve dünyaca ünlü isimlerin katıldığı Coachella festivalinin destekçileri arasındaydı.

Ürünleri ve yenilikçi teknolojileriyle gençliğin nabzını tutan Samsung, bu yaz müzik festivallerine katılacak olan Galaxy S6 kullanıcılarına rehberlik etmek için muhteşem Galaxy Deneyimi'nin ipuçlarını paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samsung'dan Müzik Festivallerine Özel Galaxy S6 Tüyoları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement