Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı\'dan Kısa Kısa

Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk Çok Programlı Anadolu Lisesinde kariyer günlerinin konuğu Sinanpaşa Kaymakamı Anıl Adıgüzel oldu.

02.03.2018 12:04

Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk Çok Programlı Anadolu Lisesinde kariyer günlerinin konuğu Sinanpaşa Kaymakamı Anıl Adıgüzel oldu.

Okulun konferans salonunda düzenlenen kariyer günlerine, Kaymakam Adıgüzel'in yanı sıra İlçe Emniyet Amiri Salih Yağmur katıldı.

Öğrenciler ve yöneticiler üzerine yapılan söyleşide Kaymakam Adıgüzel, iyi bir yöneticide olması gereken özellikleri anlatarak, kariyer basamaklarını öğrenciler ile paylaştı.

Öğrencilerin bilinçlenmesi adına kariyer günlerinin güzel bir faaliyet olduğunu, ellerinden geldiğince eğitime destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Daha sonra jandarma ve emniyet çalışmaları hakkında öğrencilere bilgiler verildi.

Sandıklı'da lise öğrencilerine yangın tatbikatı

Sandıklı itfaiye ekipleri, lise öğrencilerine yönelik yangın tatbikatı yaptı.

Sandıklı Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine olası yangınlarla mücadele etmek amacı ile Sandıklı Belediyesi itfaiye ekibi tarafından yangın tatbikatı yaptırıldı.

İtfaiye ekipleri tarafından öğrencilere yangınların nasıl oluştuğu, yangın anında yapılması gerekenler ve yangına karşı alınması gereken tedbirler anlatıldı. Yangın tüpü kullanımının uygulamalı olarak gösterildiği tatbikatta, öğrencilere olası yangın durumunda ateşe nasıl müdahale edileceği ve okullarda oluşturulan sivil savunma kulübünün çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Senaryo gereği yangın anında okulda mahsur kalanların dışarıya nasıl tahliye edilmesi gerektiği de itfaiye ekipleri tarafından uygulamalı olarak gösterildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement