Şanlıurfa'da 137 Çalıntı Motosiklet Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da 137 Çalıntı Motosiklet Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Viranşehir, Siverek ve Suruç ilçelerinde polis ekiplerince yapılan motosiklet denetiminde 137 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Operasyonda ayrıca 4 hacizli yakalamalı motosiklet ve 1 ruhsatsız tabanca da bulundu. Operasyon sonucunda 2 şahıs yakalandı ve 85 kişiye adli işlem yapıldı. Operasyonla vatandaşların 5 milyon lira zarara uğraması engellendi ve çalıntı motosikletler sahiplerine teslim edilecek.

04.11.2023 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da çalıntı motosiklet operasyonu: 137 motosiklet ele geçirildi

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Viranşehir, Siverek ve Suruç ilçelerinde polis ekiplerince yapılan motosiklet denetiminde 137 çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekiplerince, Viranşehir, Siverek ve Suruç ilçelerinde çalıntı motosikletlerin ele geçirilmesi ve faillerin yakalanması amacıyla uygulama ve operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 137 çalıntı olduğu tespit edilen motosiklet, 4 hacizli yakalamalı motosiklet ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonda hakkında yakalama kararı bulunan 2 şahıs ile çalıntı motosikletlerle ilişkisi olduğu belirlenen 85 kişiye adli işlem yapıldı.

Operasyonla vatandaşların 5 milyon lira zarara uğraması engellenirken, çalıntı motosikletlerin sahiplerine teslim edileceği belirtildi.

Şanlıurfa\'da 137 Çalıntı Motosiklet Ele Geçirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da 137 Çalıntı Motosiklet Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement