Şanlıurfa'da Uyuşturucu Operasyonunda 9 Kilogram Uyuşturucu ve 1305 Hap Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Uyuşturucu Operasyonunda 9 Kilogram Uyuşturucu ve 1305 Hap Ele Geçirildi

Şanlıurfa\'da Uyuşturucu Operasyonunda 9 Kilogram Uyuşturucu ve 1305 Hap Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ve Akçakale ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 9 kilogram uyuşturucu ve 1305 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu kullanımı ve satışıyla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Akçakale ilçesinde bir adreste yapılan operasyonda 1305 uyuşturucu hap ele geçirilirken, Siverek ilçesinde durdurulan bir araçta 9 kilogram skunk bulundu. Gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

29.07.2023 16:44

Şanlıurfa'nın Siverek ve Akçakale ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 9 kilogram uyuşturucu, 1305 uyuşturucu hap ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu kullanımı ve satışıyla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Akçakale ilçesinde bir adreste uyuşturucu olduğu bilgisi üzerine düzenlenen operasyonda, 1305 uyuşturucu hap ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Ekiplerce takibe alınan bir araç Siverek ilçesinde uygulama noktasında durduruldu. Araçta yapılan aramada, 14 parça halinde 9 kilogram skunk ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Uyuşturucu Operasyonunda 9 Kilogram Uyuşturucu ve 1305 Hap Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement