Şanlıurfa'da yapılan yol uygulamasında 1 kilo 281 gram uyuşturucu ele geçirildi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da yapılan yol uygulamasında 1 kilo 281 gram uyuşturucu ele geçirildi

Şanlıurfa\'da yapılan yol uygulamasında 1 kilo 281 gram uyuşturucu ele geçirildi

Şanlıurfa'nın Birecik ve Hilvan ilçelerinde jandarma ekiplerince yapılan yol uygulamasında 1 kilo 281 gram uyuşturucu ele geçirildi, 8 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerinin koordinasyonunda kaçakçılık suçlarına yönelik Hilvan ve Birecik ilçelerinde 'şok yol arama' faaliyeti gerçekleştirildi. Ekiplerce dedektör köpeklerin de kullanıldığı aramalarda, 1 kilo 281 gram esrar, 189 elektronik sigara ele geçirildi. Uygulamada 8 şüpheli gözaltına alındı.

26.03.2024 13:14  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Birecik ve Hilvan ilçelerinde jandarma ekiplerince yapılan yol uygulamasında 1 kilo 281 gram uyuşturucu ele geçirildi, 8 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerinin koordinasyonunda kaçakçılık suçlarına yönelik Hilvan ve Birecik ilçelerinde "şok yol arama" faaliyeti gerçekleştirildi.

Ekiplerce dedektör köpeklerin de kullanıldığı aramalarda, 1 kilo 281 gram esrar, 189 elektronik sigara ele geçirildi. Uygulamada 8 şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da yapılan yol uygulamasında 1 kilo 281 gram uyuşturucu ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement