Şarkılar Berkant İçin Söylendi - Son Dakika
Güncel

Şarkılar Berkant İçin Söylendi

Şarkılar Berkant İçin Söylendi

Berkant, konserden kısa bir süre sonra rahatsızlanarak tedavi altına alındı.

13.08.2012 13:16

Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği 80'li Altın Yıllar Nostalji konserinde, tüm şarkılar, Samanyolu şarkısıyla gönüllerde taht kuran ve yakalandığı Akciğer kanseri ile mücadele eden şarkıcı Berkant (Akgürgen) için söylendi.

21 Temmuzda Selamiçeşme Özgürlük parkında başlayan 80'li Altın Yıllar Nostalji konserlerinde sahne alan Berkant, konserden kısa bir süre sonra rahatsızlanarak tedavi altına alındı. Kanser teşhisi konulan usta sanatçı bir süre hastanede dinlendirildikten sonra tedavisine evde devam edilmek üzere taburcu edilmişti. Dün gece tekrar ağırlaşarak hastaneye kaldırıldığı sırada sanatçı dostları Kadıköy Belediyesinin Özgürlük Parkı'nda düzenlediği 80'li Altın Yıllar Konserinde Samanyolu şarkısını hep birlikte sanatçı dostlarına destek olmak için söylüyorlardı.

Nostalji Konserleri kapsamında dün yapılan son konserde sanatçılar İskender Doğan, Selçuk Ural, Nil Burak, Semiha Yankı ve Gökben hep birlikte sahneye çıkarak amansız hastalıkla mücadele eden Berkant'a destek oldular.

Gecede sanatçı dostları ve sevenleri twitterda açılan #SarkilarBerkantİcin hashtagi ile sanatçıya destek mesajlarını yayınladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şarkılar Berkant İçin Söylendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement