Savcı Cihan Kansız: Atamalar Sürpriz Oldu - Son Dakika
Güncel

Savcı Cihan Kansız: Atamalar Sürpriz Oldu

Savcı Cihan Kansız: Atamalar Sürpriz Oldu

İstanbul'dan Sakarya Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Cihan Kansız, "Ben beklemiyordum böyle bir şey. Hayırlısı artık. Kurulun takdiridir." dedi.

16.01.2014 20:32  Güncelleme: 20:36

Kamuoyunun adını ODA TV davasıyla hatırladığı İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili iken Sakarya Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Cihan Kansız, "Sürpriz oldu. Bizler hukukçuyuz. Kahve ağzıyla konuşmayız. Onu siyasiler konuşur" dedi.

"SÜRPRİZ OLDU"

Radikal'e konuşan Savcı Kansız, görev yerinin değiştirilmesinin kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu belirterek şunları söyledi: "Bizler hukukçuyuz. Kahve ağzıyla konuşmayız. Kahve ağzıyla siyasiler konuşmayı siyasiler yapıyor zaten. Hayırlısı. 20 kişilik bir liste var. Ben beklemiyordum böyle bir şey. Hayırlısı artık. Kurulun takdiridir."

Savcı Kansız, arkadaşlarıyla odasında oturduğunu şu an için bir şey yapmadığını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Savcı Cihan Kansız: Atamalar Sürpriz Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • adil: ne diyeceksinki zaten savcılar genaralleri alınca çok havaya girdiniz memleketin sahibi sandınız kendinizi.magrurlanmak sadece şeytana has bi duygudur. 32 4 Yanıtla
  • Baran DEMIRKOL: Tam soyadına yakışır kişilikte biri bence,giderayak bile demegoji yapıyor kahve ağzı siyasilere yakışır derken şimdi gelde bu yargı tarafsız de gelde bu adamlara güven yazıklar olsun...... 15 6 Yanıtla

Advertisement