Şehit Ailelerine ve Gazilere Yardımıyla Tanınan İş Adamı Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

Şehit Ailelerine ve Gazilere Yardımıyla Tanınan İş Adamı Vefat Etti

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde işlettiği otelinde kalan şehit aileleri ve gazilerden ücret almayan hayırsever iş adamı İbrahim Pakoğlu, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

29.01.2016 02:08  Güncelleme: 09:43

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde uzun yıllardır işletmecilik yapan iş adamı İbrahim Pakoğlu, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

HERKESE ÖRNEK OLMUŞTU

Gölbaşı'nın sevilen iş adamlarından olan ve vefatıyla Gölbaşı'nı hüzne boğan İbrahim Pakoğlu, işlettiği otelinde kalan şehit aileleri ve gazilerden ücret almama kararıyla herkese örnek olmuştu.

ÜCRETSİZ KONAKLAMA HİZMETİ

Geçmişte yaptığı bir açıklamada, "Gazi ve şehitlerimize olan vefa borcumuzu biz de bu şekilde elimizden geldiği kadarıyla ödemeye çalışacağız" diyen Pakoğlu, otelinde kalan şehit ailelerinden ve gazilerden ücret almıyordu.

"ONLAR ÇATIŞIRKEN BİZ RAHAT DURAMAZDIK"

Pakoğlu ölmeden önceki son röportajında, "Ülkemizde dış güçler tarafından organize edilen terör örgütleri, vatana ve bayrağa isyan aşamasına geldi. Güneydoğu'da vatanı ve bayrağı korumak için canını veren asker ve polislerimiz orada mücadele ederken, yaralanırken biz burada sıcak evimizde rahat duramazdık. Devletimiz bizi çağırsa biz de gider orada savaşırız. Ama şu anda devletimizin güçleri var ve çok güzel mücadele ediyorlar. Orada şehit olan, gazi olan asker ve polislerimiz için böyle bir uygulama başlattık" demişti.

5 KARDEŞİ VEFAT ETMİŞTİ

Pakoğlu'nun daha önce, 3'ü kalp krizi sonucu olmak üzere, 5 kardeşi vefat etmişti. Pakoğlu'nun ani ölümü hala hayatta olan annesi başta olmak üzere, tüm sevenlerini yasa boğdu.

ÇAYKARA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Pakoğlu'nun cenazesi 30 Ocak 2016 Cumartesi günü, Çaykara Yeşilalan Mahallesinde toprağa verilecek.

Şehit Ailelerine ve Gazilere Yardımıyla Tanınan İş Adamı Vefat Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Ailelerine ve Gazilere Yardımıyla Tanınan İş Adamı Vefat Etti - Son Dakika


Advertisement