Sevgi Evleri'ndeki Çocuklar Çiğ Köfteye Doydu - Son Dakika
Güncel

Sevgi Evleri'ndeki Çocuklar Çiğ Köfteye Doydu

Sevgi Evleri\'ndeki Çocuklar Çiğ Köfteye Doydu

Ziyafet Çiğköfte, Sevgi Evleri'nde devlet korumasına ve bakımına ihtiyaç duyan çocuklarla ilgilenen bir sosyal sorumluluk projesi olan Nar Harekatı kapsamında, çocukları acının en tatlı ziyafetiyle buluşturdu.

22.03.2018 15:33  Güncelleme: 15:35

Üniversiteler ile iş birliğine geçilerek gerçekleştirilen ve son ayağının Haliç Üniversitesi Sütlüce kampüsünde yapıldığı etkinlikte, Sevgi Evleri'ndeki 100'e aşkın çocuk, sanat etkinliği kapsamında çiğ köfte ziyafeti yaşadı.

Üniversitelerle iş birliği içerisinde gerçekleştirilen Nar Harekatı kapsamında Ziyafet Çiğköfte, Beykoz Galip Öztürk Sevgi Evleri ve Dudullu Anadolu Çocuk Merkezi'ndeki bakıma ihtiyaç duyan kimsesiz çocukları çiğ köfteye doyurdu. Haliç Üniversitesi'nin Sütlüce kampüsünde gerçekleştirilen sanat etkinliğinde çocuklar, resimler yapıp yaratıcılıklarını geliştirirken Ziyafet Çiğköfte lezzetiyle buluştular. Sevgi Evleri bünyesindeki 100 çocuğa yönelik gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, minik ellerini kullanarak muhteşem hayal güçleriyle tuvaller ortaya çıkardılar. Bu etkinlik sayesinde hem kendilerini geliştirdiler hem de keyifli zaman geçirdiler.

"ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZDİR"

Etkinliğe katılan Ziyafet Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Akıncı, böyle bir etkinliğe yemek desteği verdikleri için memnun olduklarını ve çocukların yüzündeki gülümsemeye bir nebze de olsa katkıda bulunmaktan oldukça mutluluk duyduklarını dile getirdi. Bu tarz etkinliklerin yayılarak çoğalması gerektiğine inandığını söyleyen Veysi Akıncı, "Çocuklar bizim geleceğimiz, onların iyi eğitim alması, sanat yönlerini geliştirmeleri ve geleceğe emin adımlarla ilerlemeleri ülkemiz açısından oldukça önem teşkil etmektedir. Ziyafet Çiğköfte, her zaman bu tarz etkinliklere destek verecektir. Çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgi Evleri'ndeki Çocuklar Çiğ Köfteye Doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement