Şifa, Uluslararası Eğitim Fuarı'na Katıldı - Son Dakika
Güncel

Şifa, Uluslararası Eğitim Fuarı'na Katıldı

Şifa, Uluslararası Eğitim Fuarı\'na Katıldı

Şifa Üniversitesi, Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği tarafından düzenlenen 25. Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği 2013 İstanbul Konferans ve Fuarı'na katıldı.

27.09.2013 13:47

Şifa Üniversitesi, Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği tarafından 10-13 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 25. Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE) 2013 İstanbul Konferans ve Fuarı'a katıldı.

Tarihinin en yüksek katılımcı rekorunu kıran 25.EAIE, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Şifa Üniversitesi Uluslararası Değişim Programları Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Tolgahan Acar ve Şifa Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi İdari Sekreteri Ahmet Sezer'in katıldığı Konferans ve Fuar'ın 2013 yılı teması "küresel ortaklıkların geleceğini dokuma" oldu.

Küresel olarak tüm dünyadaki eğitim kurumlarının büyük ilgi gösterdiği fuar ve konferanslara 90'dan fazla ülkeden; 4 bin 800'den fazla yüksek öğretim profesyoneli katıldı. Fuarda diğer katılımcılarla karşılıklı görüşmeler yaptıklarını belirten Yrd. Doç. Dr. Tolgahan Acar, bu fuar ve konferansın ERASMUS ve MEVLANA programları gibi üniversitemizin uluslararasılaşma stratejisine büyük katkı sağladığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şifa, Uluslararası Eğitim Fuarı'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement