Sıla Şahin Formüla 1 Jürisi Oldu - Son Dakika
Güncel

Sıla Şahin Formüla 1 Jürisi Oldu

Sıla Şahin Formüla 1 Jürisi Oldu

Alman özel televizyon kanalında yayınlanan 'GT Acedemy' isimli yarışma programının jüri üyesi oldu.100 bin online başvurudan finale kalan 12 yarışmacının İngiltere'deki Silverstone'daki pistinde en iyi Formüla 1 sürücüsü olmak için direksiyon...

17.10.2013 10:23

Alman özel televizyon kanalında yayınlanan 'GT Acedemy' isimli yarışma programının jüri üyesi oldu. 100 bin online başvurudan finale kalan 12 yarışmacının İngiltere'deki Silverstone'daki pistinde en iyi Formüla 1 sürücüsü olmak için direksiyon başına geçtiği yarışmada Türk kökenli oyuncu Sıla Şahin, Formüla 1 pilotu Nick Heidfeld ve otomobil uzmanı Jean Pierre ile birlikte birinciyi belirleyecek. Yarışmanın birincisi 1 milyon Euro değerindeki pilotluk eğitimini kazanıp eğitimden sonra ise Formüla 1 yarışçısı olabilecek. DHA'ya konuşan ve yarışmacıların her gün çok ağır eğitimlerden geçtiğini belirten Sıla Şahin, 'Yarışmaya başvuranlar sıradan playstation oyuncuları ve bu işin meraklıları. Binlerce kişinin arasından en iyi 12 sürücü finale kaldı, aralarında gerçekten yetenekli ve iyi sürücüler de var' dedi.

TEK KADINIM AMA ERKEK GİBİYDİM

Yarışmacılar ve jüri arasındaki tek kadın olan Sıla Şahin, 'İlk kez jüri üyesi oldum. Diğer jüri üyeleri bu işin uzmanları. Onlar işin teknik yönüyle ilgilenirken ben ise onları motive edip çeşitli sorunları çözmeye çalışıyorum. Bende bizzat bu araçlara binip denedim, erkek gibiydim ve benim için de sıra dışı bir deneyim oldu. Ayrıca hava akrobasisi yaptım ve çok heyecanlandım. İlk bölümü yayınlanan yarışma izleyiciler arasında bir hayli ilgi çekti. Diğer bölümler 2 6 Ekim ve 2 Kasım günü RTL ekranlarında olacak' şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sıla Şahin Formüla 1 Jürisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement