Silivri'de Park Halindeki Otomobil Kundaklandı - Son Dakika
Güncel

Silivri'de Park Halindeki Otomobil Kundaklandı

Silivri'de kimliği belirsiz bir kişi, park halindeki otomobili kundakladı. Şüphelinin kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Gümüşyaka Merkez Mahallesi'nde saat 17.00 sıralarında park halinde bulunan otomobilin yanına bir kişi yanaştı. Bir süre etrafı kolaçan eden kişi daha sonra yanında getirdiği yanıcı maddeyi otomobile dökerek tutuşturdu. Şüpheli, otomobil yandıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Şüphelinin olay yerinden kaçtığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

22.07.2023 20:38

SİLİVRİ'de kimliği belirsiz bir kişi, park halindeki otomobili kundakladı. Şüphelinin kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Gümüşyaka Merkez Mahallesi'nde saat 17.00 sıralarında park halinde bulunan otomobilin yanına bir kişi yanaştı. Bir süre etrafı kolaçan eden kişi daha sonra yanında getirdiği yanıcı maddeyi otomobile dökerek tutuşturdu. Şüpheli, otomobil yandıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Şüphelinin olay yerinden kaçtığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Silivri\'de Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silivri'de Park Halindeki Otomobil Kundaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement