Simon Kjaer 4 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı - Son Dakika
Güncel

Simon Kjaer 4 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı

Simon Kjaer 4 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı

Simon Kjaer 4 yıllık sözleşmeye imza attı Kjaer Kalıcı olmak için geldim Diego ile konuşmama gerek kalmadı Terraneo Umarım büyük başarıların başlangıcı olur Sarı-lacivertli ekip geçen yıl Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Simon Kjaer ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

17.06.2015 16:29

Simon Kjaer 4 yıllık sözleşmeye imza attı

Kjaer Kalıcı olmak için geldim

Diego ile konuşmama gerek kalmadı

Terraneo Umarım büyük başarıların başlangıcı olur

Sarı-lacivertli ekip geçen yıl Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Simon Kjaer ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. 1989 doğumlu Danimarkalı stoper, yeni sezonda sarı lacivertli forma ile mücadele edecek.

Eşi ve çocuğuyla birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelen Simon Kjaer, 1907 Tribünü'nde düzenlenen törenle kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

İmza töreninde Fenerbahçe Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Önder Fırat ve Sportif Direktör Giuliano Terraneo da hazır bulundu.

TERRANEO UMARIM BÜYÜK BAŞARILARIN BAŞLANGICI OLUR

Kjaer'i basın mensuplarına tanıtan Terraneo, Kendisine Kulübümüze hoş geldin diyor, bunun büyük başarıların bir başlangıcı olmasını diliyorum dedi. Terraneo, en yakın zamanda basın mensuplarıyla bir araya gelerek genel konularda bir söyleşi yapacaklarını da duyurdu.

KJAER KALICI OLMAK İÇİN GELDİM

Kjaer, kendisine geçmişte Fenerbahçe'de oynayan Jes Högh gibi Danimarkalı büyük futbolcular hatırlatıldığında, Büyük hedefler için buradayım. Ben de buraya, geçmişte Fenerbahçe'de oynayan büyük oyuncular gibi kalıcı olmak ve birlikte şampiyonluklar kazanmak için geldim. Umarım önümüzdeki zamanlarda da adımı buraya yazdırırım dedi.

Başka takımlardan da teklif aldığını ancak Fenerbahçe'nin çok ciddi yaklaştığını belirten ve Bu seferki gibi ciddi bir şekilde bana gelinmedi. Çok şey konuşuldu ama bu ciddiyetle gelinmediği için sadece konuşulmakla kaldı sadece. Ama bu sefer her şey çok ciddi oldu diyen Kjaer, neden Fenerbahçe'yi tercih ettiğini ise şu cümlelerle anlattı Bugüne kadar oynadığım takımlarda genelde şampiyon olmak için oynamadık. Fenerbahçe'den bana teklif geldiğinde şampiyonluklar, kupalar kazanmak istiyordum. Fenerbahçe'nin hedefleri bellidir ve bu bana çok iyi izah edildi. Büyük bir kulüpteyim ve şampiyonlar liginde de önemli anlar yaşamak için buradayım. Lille'de de mutluydum ama çok yüksek hedefleri olmayan bir takımdı. Burası çok yüksek hedeflerdi olan bir kulüp, o nedenle kabul ettim

DİEGO İLE KONUŞMAMA GEREK KALMADI

Eski takım arkadaşı ve sarı-lacivertli takımın oyuncusu olan Diego ile henüz konuşmadığını belirten Kjaer, Ama eminim önümüzdeki zamanlarda konuşacağız. Bir tereddüdüm olsaydı arardım ama böyle bir şey yaşamadım. İstanbul'da da ailemle birlikte çok iyi anlar yaşadım. O nedenle sorulacak bir şey yoktu. Burada olmaktan çok mutluyum. Şampiyonluklar kazanmak için buradayım. Bu formayla çok büyük işler yapacağımızı, şampiyonluklar kazanacağımızı umuyorum. İnsanların beni sevip sevmeyecekleri hakkında tereddüt etmiştim ama İstanbul'da, stadın çevresinde insanlarla görüştüğümüzde bu sevgiyi hissettim. Her şey çok güzel oldu. Burada olmaktan çok mutlu ve gururluyum şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Simon Kjaer 4 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement